Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Mayıs 2025, 13:56   #1
anlatilmaz
anlatilmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Post Beterin beteri var.

Kadıköy Kalamış sahilinde bir parkta oturuyorum yaşlı gözlerle ağlayan bir kız isyan ediyor hemen yan tarafında içkisini yudumlayan bir adam 30 35 yaşlarında esmer yakışıklı uzun boylu adam bir ahh ediyor Deniz köpürüyor. Gözyaşlarıni saklıyor belli ki derdi var hiç konuşmuyorsadece denize bakıniyor dalıyor yaşamak istemiyor gibi bir hali var dikkatlice bakıyorum. Kızın yanında küçük bir kedi miyavlıyor ayaklarına geliyor tepkisiz azıcık Sevgi belirtir sevgiistiyor kedicik kız ellerinle okşuyor kediyi ve sevmeye başlıyor kedi kaçıyor adamın yanına adam tepkisiz kız yarına gidiyor adamın ayaklarında kedicik Sevgi istiyor adam kediyi uzatıyor kıza sizin galiba diyor hayır yeni tanıştık diyor hafif bir gülümseme kızın dudaklarında adam soruyor burada mı oturuyorsunuz evet diyor nerede oturuyorsunuz kozyatağı'nda diyor gözyaşlarını silmeye çalışıyor göstermeden ve muhabbet başlıyor oradan buradan söz ediyorlar duyabildiğim kadarıyla adam annesi ve babasını 11 ay önce kaybetmiş ve depresyona girmiş kız da sevgilisinden ayrılmış ikisinde de yaşam belirtisi yok ölmek istiyorlar ortak noktaları bu yaşamak istemiyorlar hep bir isyan ikisinden de ve karşıdan bir adamla bir kadın geçiyor adam felçli kız kör yavaş yavaş yürüyorlar dikkatlice gözleriyle bakıyorlar ve ben de onlara bakıyorum felçli adamla kör bir engelli bir kızı aşklarına tanık oluyor daha biz ölmedik der gibi yaşama sarılmışlar. Ben böyle bir aşk görmedim öyle de sevgi Sezen Aksu'nun şarkısı çalıyor parkta cafede adam ve kız oturuyor kahve söylüyorlar diğerleri de biz de oturalım mı bir kahve içelim mi diyor kız adama olur neden olmasın diyor. Ve ikisinde de dudaklarında büyük gülümseme oluyor her şeye rağmen hayat devam ediyor beterin beteri var vesselam.