24 Eylül 2020, 12:11
|
#1 |
| | Sunucu Polemiği 12 FixChat.Org - 2020 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Merhaba değerli IRCRehberi.Net kullanıcıları ;
Sunucu polemiği konusu olan "FixChat.Org" sunucusu'nu kısaca tanıyalım... -*Bağlantı Portları; 6666 / 6667 / 6668 / 6669 -*Bağlantı Web Adresi; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] -*Mirc Script (Web) Adres; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] -*Radyo Web Adresi; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] -*Kullanılan IRC(d) Sürümü; Unreal3.2.10.[SekerShell] -*FixChat.Org Yönetim Kadrosu Proje Sahibi (Owners):
RuLinG, Software
============================================ -*FixChat.ORG Oper/Admin Kadrosu -*Root Admin:
Lorin, eSinti, Zara -*Supervisor Admin:
Rom, MeLTeM_GuLu, Nwork -*Network Admin:
BitteR, Berfin, Yusuf -*Services Admin:
CaqLa, Kuzey -*Server Admin:
Sukunet, EbruLi -*Co Admin::
Wizard, Feyza_48 -*IRC Operator::
CeReN
============================================ -*FixChat.ORG Görev Dağılımı -*Radyo Lideri:
Lorin -*Güvenlik Lideri:
Software -*OperHelp & Help Lideri::
Rom -*ChanServ Lideri:
yuSuf -*NickServ Lideri:
Nwork -*Web Lideri:
eSinti -*Vip Lideri:
Zara
============================================ -* Kanal Bilgilendirmesi: -*Sunucu Oper/Admin Yardım Kanalı:
#OperHelp -*Sunucu Komut Yardım Kanalı:*
#Help -*Sunucu ChanServ Yardım Kanalı:
#ChanServ -*Sunucu NickServ Yardım Kanalı:
#NickServ -*Sunucu X:Line Yardım Kanalı:
#Unban -*Sunucu Vip Kanalı:
#Vip -*Oper/Admin Şikayet Kanalı:
#Yönetim -*Aktif Radyo Kanalımız:
#Radyo -*Forum Kanalımız:
#Forum
============================================ -*Bağlı Linkler: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ============================================ -* Önemli;İlgili Sunucu hakkındaki görüş ve önerilerinizi bu başlık altından seviye sınırları içerisinde dile getirebilirsiniz
Konu Rima tarafından (26 Ekim 2020 Saat 19:09 ) değiştirilmiştir..
|
|
| |