Alıntı:
Shibumi` Nickli Üyeden Alıntı
Geçmişinin her anından ders çıkaran biriyim büyük küçük ne olduğunun bi önemi yok. Tüm yaşanmışlıklarimdan çıkarttığım ortak bir ders varsa ''ummaki küsmeyesin'' yani herkes herşeyi yapabilir hayal kırıklığı sakın yaşama diyorum kendime. Enteresan inançlarım yok olması gerektiği gibi kararında yaşıyorum.
Aşka inanmıyorum diyenlerden değilim, elbette aşk vardır ancak günümüz aşkları artık öylesine oyuncak etti ki bu kelimeyi dillerde dolanan öylesine bir kelime halini aldı. Gerçek bir aşk varsa içinde, yeri gelir acı da çekersin sikayetlenmemek gerekir. Bazı aşklar kavusulunca bitiyor deniyor ya, işte biten bir aşk değil sevgiye evrilmek oluyor.
Dünyada değişmesi gereken birşey varsa o da zalim kötü insanlar. Maalesef bunu değiştirmemiz de mümkün değil. Bireysel olarak yapabileceğim tek şey dua etmek iyi insan olmak. Tevekkül ile yaşayan biriyim ben gelecekte ne yaşanırsa yaşansın gelen Allahtan hastalıkta sağlıkta o nedenle pek bi endişem yok geleceğime dair. Daha geniş düşünmem gerekirse gözümüzün önünde aylardır yaşanan savaşlar ölümler bunlar ülkemizde de olacaksa tabiiki korkularım olur, izledikçe yeterince kahrolduğum, kendimi çaresiz hissettiğim tek durum bu.
Kimseyle paylaşmadığım bi hayalim de yok genelde mutluluğumu hayalperest olmasamda dileklerimi sevdiklerimle paylaşırım. Sağlığım yerindeyse ve ailem ve sevdiklerim yanımdaysa gerçek mutluluk budur benim için. Daha önce de söylediğim gibi iyi insan olmak tek amacım iyi hatırlanmak arkamızdan dua alabilmek. Verdiğim cevaplar eksik kaldı belki aklıma gelenleri paylaştım. Kıymetli sorularınız için teşekkürler, sevgiyle kalın..  |
çok tşk ederim güzel cevaplar için. Dua'lar birbirimize olsun mu ?