Alıntı:
angie Nickli Üyeden Alıntı
Özel değilse ne işle meşgulsünüz?
Kitaplarla aranız nasıldır?
Forumu nasıl keşfettiniz?
Forumda tanıdığınız ya da yakın olduğunuz üyeler var mı?
Evcil hayvanınız var mı? Varsa cinsi ve adı nedir? Yoksa ne beslemek isterdin?
Tuttuğunuz takım nedir?
Forum ve biz üyeler hakkında ilk izlenimleriniz neler?
Uzaktan uzağa tavrı, tarzı size yakın gelen birileri var mı?  |
Öncelikle foruma değerli arkadaşım
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
sayesinde gelmeye başladım. Çok bahsediyor olmasına rağmen tek bir kez bile merak etmemiştim. İlk geldiğim andan itibaren düşüncelerimi rahatlıkla paylaşıyor oluşum bu ortama karşı daha ılımlı düşünmemi sağladı. Devlet memuruyum branşım özel kalsın şimdilik: ) kitap okumayı çok severim kitaplar ikinci dünyam desem yanlış olmaz. İki ömrüm olsun isterdim biri yaşamak, diğeri okumak için. Sadece huzur bulabildiği anlarda ve anılarda mutlu olur insan. Tolstoy'un satırlarinda ki huşu, Dostoyevski nin satırlarındaki yaşamlar, Zülfü Livaneli'nin satırları arasındaki gerçeklikler, Sabahattin Ali'nin satırları arasındaki heyecanlar... Bunlar beni mutlu ediyor. Ben
aşkın kitapların arkasındaki gerçeklikle saklandığını inanıyorum.
Evlat gibi sevdiğim British cinsi bi kedim var ömrü uzun olsun inşallah.
Her hangi bir takım tutmuyorum futbola karşı en ufak bi ilgim yok. Sizler hakkındaki izlenimim şuan için olumlu zamanla gözlemledikçe daha da seveceğimi düşünüyorum zira hepiniz çok tatlı insanlarsınız. Değerli sorularınız için de ayrıca teşekkür ederim sizlerle aynı ortamda bulunup, konulara yapılan her paylaşımda daha da tanışırız diye umuyorum ki ben verilen her cevabı okuyup kendi içimde değerlendiriyorum. Sevgiyle kalın: )