Alıntı:
Chloe Nickli Üyeden Alıntı
Bence forumun neşesi, ılımlısı.. Sıkılmadan sohbet edebildiğim iyi ki gelmişsin buraya ve iyi ki tanımışım seni. Çok çalışkan; gerek iş hayatı gerek forumdaki katkıları  |
Çok teşekkür ediyorum düşüncelerin için seni tanimakta çok güzel başım sıkıştığında gidecek bir kapımın daha olduğunu bilmek güzel
Alıntı:
Raina Nickli Üyeden Alıntı
Çok tanimasamda saygılı aklı başında bir arkadaş tüm hayatında ve ircte başarılar  |
Hayatta benim için en önemli şey insan biriktirmektir bu güzel yorumları duymak özellikle tanımadığım insanlardan duymak çok güzel çok teşekkür ediyorum
Alıntı:
LeyL Nickli Üyeden Alıntı
:) öncelikle kalbin kadar temiz bir sayfa ayırdığın için tşk ederim😂... Herkes kadar fikrim olmasada kendime kadar fikirlerim var :) saygılı seviyeli mesafeni aşmayan bir samimiyetin var buda nadir ve hoş bir özellik. Koskocaaaa smod olman sana gicik olduğum gerçeğini değiştirmiyor 😬. İrcte ve hayatında başarılar efem seni tanımak güzel |
Aslında en başta yıldızımız barışmamıştı bir yanlış anlaşılmadan ötürü ama sonrasında tanıyınca sevgi ve saygı çerçevesinde birbirimizi sevdik bende iyiki tanıdım seni mantıklı ve akıllı düşüncelerinle sohbeti her zaman bir adım ileriye taşıman sohbeti çok keyifli kılıyor teşekkür ediyorum efendim :))