Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Nisan 2025, 12:52   #1
Lexina
Lexina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Tüm Sunucu Sahipleri Ve Tum Forum Sahiplerine Bilgilendirme

Tüm Sunucu Sahipleri Ve Tum Forum Sahiplerine Bilgilendirme

Avukatlarimizin Bilgi Dahilisinde Olup Tum Mekanlarda Turkiye Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e Hakaret Eden Saldiri Eden Kisinin Ozel Hayatlarina Giren Kisisel Bilgilerini Paylasan Tehdit Eden Santaj Eden Bunlara Kim Musamaha Gosterip Ses Cikarmayan Yazdigim Dilekcemde 100 Sayfalik Bilgilendirme Edinip Avukatima Sunarak Ekran Goruntu Ve Ip Adresleri Ellerimizde Mevcut Olup Taskinlik Yapan Milleti Rahatsiz Eden Kim Olursa Olsun Bu Saatten Sonra Kimseye Prim Verdirmiyecegime Herkesin Huzurunda Aciklamami Dile Getirerek Sizleri Ve Tum Mekan Sahiplerini Bilgilendirme Olarak Sizlere Sunmus Bulunmaktayim. Forumlarda Illegal Konusu Acildigi Zaman
Taraf Olmaksizin Acan Kisi Veya Karsidaki Kisinin Hem Kendi Sucunu Hem Karsidaki Kisinin Sucunu Ekran Goruntusunu Ip Adresini Yaptigina Dair Kanit Sunarak Paylasim Edilmesine Kimsenin Onurunu Gururunu Zedeleme Yipratma Iftira Atma Hakaret Etme Paylasim Yapilmasina Avukatima Sundugum Dosyama Ilave Ederek Herkesi Bilgilendirilerek Sunmus Bulunuyorum. Haksizliga Ugradiginizi Dusunuyorsaniz Hem Sizlere Kufur Eden, Hakaret Eden, Tehdit, Santaj Eden En Onemlisi Tc Kurucusuna Hakaret Eden Kisi Veya Kisiler Tarafindan Direk Websiteyi Sikayet Ederek [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Gerekli Mercilere Beyan Ederek Bizzat Sahsim Adina Konu Dahilinde Ilgilenerek Bu Sahislara Kesinlikle Musamaha Gostermiyecegimden Herkesin Huzurunda Hem Kendi Adima Hem Sizler Adina Soz Veriyorum.

GuNeS Nickiyle Mekanlara Saldiri Eden Kisileride Avukatima Sunarak Tum Mekanlarin Arastirilmasi Uzerine Beyan Etmis Bulunuyorum.

...Saygılarimla...