08 Nisan 2025, 23:59
|
#7 |
| | | İçeriği Görebilmeniz için Üye olmalı / Giriş Yapmalısınız..! | | [B @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Istedigin Iftirayi at Ben GuNeS RahmetLi Forum Sahibi Girin Gercekleri Gorceksiniz Tum Mekanlarda Saldiri Eden Loglarini Gorceksiniz Savcilik Nickimi Izliyor Zaten Benim En Deger Verdigim 2018 Yilinda iLk Sanalda Giris Yaptigim Piraye Olarak Izmirli Arkadasim Nickini Kullanarak Saldiri Etmistir Kendisi Butun Loglari Izmir Cumhuriyet Bassavciligi Tarafindan Mercek Altina Alinmistir Bu Mekan Sahibi Nihall Snm Tehdit Eden Santajlari Mevcuttur Kiraz Nickli Sahisi Kullanarak Safligindan Yararlanarak Kendileri Bizzat Mekanda Dile Getirip Beni Zorla Oyunlarina Dumenlerine DahiL Edip Tahrik Etmis Bulunmaktayim Ifadesini Dile Getirmistir Ve Mekan Sahibi Ve Adminler Sahittir Bu Sahsin Neler Yaptiklarina Dahil Tum Mekanlara Gelerek Saldiri Edisleri @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Denen Goruntu Ve Ip Adresleri De Mevcuttur @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Ablam Ozelikle Konulara Bire Bir Sahitsiniz Zaten Klavyede Bana Satasan Kim Olursa Olsun Bedelini Agir Odetecem Iftira Atan Saldiri Yapan Yalan Dolan Camur Atan Kim Varsa Herkes Karsiligini Alcaktir. Ben Yine Diyorum Benim Kimseye Zararim Dokunmuyorsa Kimse Bana Dil Uzatamaz Tum Durdugum Sunucularda Herkes Sahittir @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Kanitlari Buraya Da Suncam Madem Illegal Actiniz Arkadaslarda Gorsun Sizin Bana Saldiri Anlarinizi .[/B] |
|
| |