Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Nisan 2025, 00:45   #59
Kaptan Editör
Editör
Kaptan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ben bu başlığın açılmasını doğru bulmuyorum.Gündem de halen tazeliğini koruyan olayların buraya kadar gelemesini istemiyorum. Bu mecra da farklı ideolojik düşüncelerde olan bir çok insan var. Yeterince beynimizi meşgul eden haber bültenlerin de kişi ve kişilerin siyasilerden tutun da gazetecilere kadar. Gerekli gereksiz, olumlu olumsuz, bir çok konular ele alınıp tartışılıp kutuplaştırılıyor.. Bir birimize karşı gün geçtikçe tahammülümüz azalıyor. Nezaket çerçevesi içersin de fikrimizi beyan etmekte bile sorunlar yaşıyoruz. Belirli bir yaşam felsefesi olan insanlar var. İnandığı davalar ve değerler var. Yeterince bu sorunları sıkça yaşadığımız bir coğrafya var. Hal böyle iken insanların burada olma amaçlarından biri de kafa dağıtıp radyo dinlemek sohbet etmek iken böylesi birbirimize zarar verme ihtimali yüksek olan mevzulara girmememiz gerektiğinin düşüncesindeyim. Nitekim kırılganlıklar çıka bilir ortaya demem oki siyasilerin yaptığı hataları biz yapmayalım. Bulunduğumuz mecra amacına yönelmeli. Arkadaşların bir kaç yorumuna denk geldim. Üzücü olduğunu bulup böyle bir yorum yapma isteği içerisine girdim. Not: Söylemlerim tamamen şahsi fikrimdir. Hiç bir şahsi ve kurumu temsil etmez. Saygılar.