Alıntı:
aMilli Nickli Üyeden Alıntı
Pure Selam. İyisin umarım. Şahsen uzun zamandır nezaket kuralları içinde bir çizgin olduğunu biliyorum. Kızılay bilindiği gibi AHBAP derneğine çadır sattı ve dernek bu çadırları aldı. Dernek bu çadırları almak zorundaydı ve binlerce insan zaten birşeyler yapsın diye derneğe para yolladı. Kızılay'ın çadır satması yasal ve ahlakidir. Türkiye Hilal-i Ahmer Cemiyeti kontrolündedir Kızılay.. Kızılayın Çadır ve Tekstil A.Ş. adlı firması satış yapabiliyor. Ülkemizin başkanına Şerefsiz gibi sözlü eylemler ve kürsüden nezaketsizce yaklaşımlar oldu. Kendilerinin cevap verme hakkı vardır ve kimse birşey demesede buradan kişi veya parti ismi kullanması doğaldır. Senin gibi değerli bir forumcu ile aynı yer de bulunmaktan dolayı mutlu olduğumu belirtir, iyi forumlar dilerim. |
Aleyküm selam.Tesekkur ederim iyiyim şükürler olsun.Yine söylüyorum ben şu parti bu parti diye bahsetmedim.Hakkaniyetli olanın olması tarafındayim.Millet bir şeylerden rahatsız ise dönüp kendine bakmak gerekir diyorum.Milleti iceri almak değil.Bu güne kadar yapılan, hakkında bir çok usulsüzlük kanıtlanmış olmasına rağmen sadece hükümete yakın olduğu için yargilanmayanlar için de aynı tutum sergilenmeli.Okudugu üniversiteye dereceyle girmiş, kurulan duzenden rahatsız olan öğrenciler tepki göstermesi nedeniyle içeri alıniyorsa, birini ezip ölümüne sebep olan bir kişi bakan çocuğu olduğu için denetimli serbest bırakılmamali ya da cinayetten içeri girmiş olanlar sadece Cumhurbaşkanı istedigi için serbest bırakılmamali.Adil olmayan bu bana göre.Bana yakın olan bin yaşasın, benden olmayan tü kaka yaklaşımı yanlış.Kim yapıyorsa yanlış derim.Hangi parti ne mensubu olduğu da beni ilgilendirmiyor.Özetle, bir düzen bir işleyiş olacaksa herkes için olmalı.