Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Nisan 2025, 23:20   #41
aMilli
aMilli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Pure Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben parti ismi geçirmedim halbuki, ama siz reis savunucusu olarak maşallah hemen atağa geçtiniz.Herkes neyin ne olduğunu biliyor evet.Ulke yanarken hayvan haberi yapmayan kanallara da bakıyoruz biz.11 ilde olan depremde devlet kurumu çadırı parayla verdi millete.Parasini alamayan olmadı demissiniz de orda miydiniz acaba? Bizzat oraya yardıma gitmiş, bir sürü tır yüklemiş biri olarak neler yasandigina şahit oldum ben.Sizin savunmaniz vesaire sadece kendinizi komik duruma düşürmekten başka bir işe yaramiyor.Dedim ya Rabbim şifalar versin her birinize.Tarafsiz bakma yetinizi yitirmissiniz zira.
Pure Selam. İyisin umarım. Şahsen uzun zamandır nezaket kuralları içinde bir çizgin olduğunu biliyorum. Kızılay bilindiği gibi AHBAP derneğine çadır sattı ve dernek bu çadırları aldı. Dernek bu çadırları almak zorundaydı ve binlerce insan zaten birşeyler yapsın diye derneğe para yolladı. Kızılay'ın çadır satması yasal ve ahlakidir. Türkiye Hilal-i Ahmer Cemiyeti kontrolündedir Kızılay.. Kızılayın Çadır ve Tekstil A.Ş. adlı firması satış yapabiliyor. Ülkemizin başkanına Şerefsiz gibi sözlü eylemler ve kürsüden nezaketsizce yaklaşımlar oldu. Kendilerinin cevap verme hakkı vardır ve kimse birşey demesede buradan kişi veya parti ismi kullanması doğaldır. Senin gibi değerli bir forumcu ile aynı yer de bulunmaktan dolayı mutlu olduğumu belirtir, iyi forumlar dilerim.