Alıntı:
Pure Nickli Üyeden Alıntı
 ben parti ismi geçirmedim halbuki, ama siz reis savunucusu olarak maşallah hemen atağa geçtiniz.Herkes neyin ne olduğunu biliyor evet.Ulke yanarken hayvan haberi yapmayan kanallara da bakıyoruz biz.11 ilde olan depremde devlet kurumu çadırı parayla verdi millete.Parasini alamayan olmadı demissiniz de orda miydiniz acaba? Bizzat oraya yardıma gitmiş, bir sürü tır yüklemiş biri olarak neler yasandigina şahit oldum ben.Sizin savunmaniz vesaire sadece kendinizi komik duruma düşürmekten başka bir işe yaramiyor.Dedim ya Rabbim şifalar versin her birinize.Tarafsiz bakma yetinizi yitirmissiniz zira. |
Valla kusura bakma sadece yardıma sen gitmedin bende gittim . Neler yapıldığını neler olduğunuda biliyorum orada rabbim oradakilere yinede sabır versin. Ama anlatmadığınız şey baştaki ile sorununuzun olması . Yani başta ki gitsin kim gelirse geldin modundasınız . Örnek sen bir şirket işlettiğinde yüzlerce çalışanın olduğunda bunların birinin itlik yaptığını nasıl anlayabilirsin ? Ha anladığında ne yaparsın işinden eder gerekirse mahkemeye verirsin dimi ? Devlette yapılan itlikleri tek kişiye mal edemezsiniz . Ederseniz ben devleti değil kişiye sorguladığınızı yorumlarım . Birde ben bu depremde değil 1999 depreminde de Kocaeli’ne gitmiş biriyim . O zamanları 17 yaşlarında idim. Kaç kişi enkaz altında kaldı çıkarılmadı . Kaç kişi gölçükte sular altında kaldı çıkarılamadı yetersizlikten . Kaç kişi çadırsız kaldı . 10 gün sonra tekrar gittiğimde çürümüş insan kokuları geliyordu çıkarılmamış . Ha bi konu daha açayım ben size ben Şişli doğma büyümeyim gezi olaylarında şişlide idim . Gelip 100 tl ye olaylara katılmak için para teklif edenleri de gördük merak etmeyin . Bunları yaşamayıp konuşmak güzel oluyor yanlış anlamayın ama cidden biraz araştırın ortamlara girin çıkın ne demek istediğini anlarsınız . Benim her kesimden arkadaşım var sağcısından solcusuna kadar her gelirden her sektörden hemen hemen vardır bunların birikimi ile size bunu yazıyorum anlatıyorum ve yaşadıklarımı söylüyorum velhasıl devlet dediğiniz bir kişi üzerinden onu eleştirmek değildir yoksa bir kişi üzerinden eleştirmek gerekirse kimler hakkında neler neler eleştirilmesi yapılır ki bu belli bir kısmın özellikle heykelci kısmın hiç hoşuna gitmeyebilir yani o bakımdan biraz daha düşünerekten lütfen