Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Nisan 2025, 22:15   #31
fredyy
Eğer birini kandırmayı başardıysan onun aptal olduğunu düşünme. Sadece sana hakettiğinden çok daha fazla güvenmiştir.
fredyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Boreas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Vurdunnn ve gol oldu valla :) açıkçası benimde tuzum kuru . Tuzu kuru olanlar düşünsün ki şu an bende çok istiyorum CHP nin başa gelmesini. Yemin ediyorum mumla arayacaklar mumla . Ama CHP Geldiğinde diyecekleri şey kasada para bırakmamışlar size de halka para veremiyoruz emekliye zam yok memura zam yok herşeyi unutun çünkü kasada para yok derler . Ha çokta umurumda dediğim gibi benimde tuzum kuru kendileri düşünsün hiç ahlanıp vahlamasınlar . Ama yinede rabbim bu CHP ye fırsat vermesin rabbim memleketimizi korusun yoksa varya işimiz fena çok zor . Yoksa 90 larda ki gibi el pençe dururlar milletin önünde allahım korusun .
Ecevit dönemini hatırla kral 99 depreminde yurtdışından 1 milyar TL para yardımı toplandı millet sordu nerde o paralar diye 4 ay memura maaş veremedi o dönem limon satıyodu memurlar ek iş olarak ben o paraları memurlara dağıttım dedi 13 tane il yıkıldı hatay ve maraş nerdeyse komple yıkıldı hiç duydun mu parasını alamayan birisi reis diyor ya gözleri var görmez kulakları var duymaz diye bunlar onlardan işte dd