Alıntı:
fredyy Nickli Üyeden Alıntı
Marmaraya binip Erdoğanı kötülüyolar marmarayı yapan Erdoğan zaten başı kapalı kız gördüm kamuda çalışan Erdoğanı protesto ediyor kamuda başörtü yasağını kaldıran adamı kötülüyor nankörlük diz boyu yani bunların zihniyetini ben çok iyi biliyorum yıllarca içlerinde yaşadım eylemlere gidenlerin çoğu ortam yapmaya gidiyo kim kime dun Duma hesabı gezi olaylarında da bizzat gördüm ben bunları keşke komple Türkiye yi protesto edip gitseler de kurtulsak bunlardan sjsjxjzs |
Seni çok iyi anlıyorum. Boykot bir belediye başkanının tutuklanmasından sonra protestolar esnasında bir kişinin söylemleri ile başladı. Bence insanlar boykot etmiyorlar. Kısacası azınlık bir grup bu karara uyuyor. Zaten tutuklanan belediye başkanı büyük ihtimal cezaevi yemekhanesinde Türk Markalarının ürünlerini tüketiyordur. Muhabbet adalet aramaktan çıkmış, farklı yönlere çekilmiştir. Yargının kararına güveniyorum. Devletimiz varolsun. Milletimiz sağolsun. Sana ve değerli tüm arkadaşlara iyi forumlar dilerim. Hepinizi seviyorum.