Konu: izz
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Mart 2025, 04:21   #2
nagiSa Ayın Yıldızı
nagiSa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gün geçtikçe asil ruhunun olaylar üzerinden nasıl zuhur ettiğini görüyor ve kendime sen çok şanslı birisin Eso, zira böyle cesur ve mert bir yüreği olan bir kız kardeşe sahipsin diyorum.
Şu an sahur vakti ve ben bi yandan çayımı içerken bir yandan da sana bunları yazıyorum çünkü çook içimden geldi ve bunu buraya da yazmak istedim. Kalbinde ne kin ne de kibir gibi kötücül duyguları barındırmayan yegane insanlardan birisin sen ve iyi ki öylesin.
Zaten sen böyle biri olduğun için biz bunca yıldır birlikteyiz. Can cana ve omuz omuza.
Yorucu ve boğucu geçen uzun ders saatleri sonrası teneffüs molası gibisin. Senle savaşsız, yarışsız ve içten pazarlıklı küçük hesapları olmayan dostluğumuzun bir ömür sürmesini ve ömür bitten sonra da öte dünyada devam etmesini temenni ediyorum.
Gülüşün yüzümü aydınlatıyor ve varlığın bana güç veriyor. Her nerede olursan ol Rabbime emanetsin her daim. Sana böyle ağız dolusu kalbimden kopa kopa iyi ki varsın diyebilmenin mutluluğu ve huzuru içindeyim. Rabbim kardeşlik bağımızı, niyetlerimizi ve de kalplerimizi her türlü şerden korusun. Seni çoookkk seviyorumm @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 💛🤍

"insanı hoş gösteren de
boş gösteren de dilidir".