01 Mart 2025, 15:18
|
#29 |
| | | İçeriği Görebilmeniz için Üye olmalı / Giriş Yapmalısınız..! | | Alıntı: izz Nickli Üyeden Alıntı
Tebrik ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
nnnnn
Şimdi can alici sorularıma gecelim mii:))
*En sevdiğin duymaktan da yazmaktan da keyif aldım "kelime" nedir?
*Kullanabileceğinn bir süper gücün olsa bu ne olurdu
*Hayatını anlatan bir kitap yazacak olsan, başlığı ne olurdu?
*Sana en çok huzur veren anı veya yer neresidir?
* En sevdigin isimler
* Ircrehberi ile ne zaman tanıştın ve sendeki yeri nedir?
*Son olarak Benn seni gülümsetebiliyormuyum(:
The end mor cicek💜 |
* Hayatim kelimesi, duymak cok hosuma gidiyo 
* Süpergücüm olsaydi zamani 2013 e alirdim ama ne yazik ki yok sizin olursa zamani geri alirken bana da der misiniz
* Hayatimi anlatacak kitabin ismi "Mor" olurdu..
Hem mavi hem kirmizi barindiriyo , hem sicaklik hem sogukluk , hem ates hem su , hem karamsar hem iyimser hayat gibi..
* Bana en cok huzur veren yer yesilköyde emek kahve var orasi. Bana en cok huzur veren anim ise hani sey olur "kahkahalarin ortasinda bi anda durursun ve o anin ne kadar huzur dolu oldugunu hisseder etrafina bakarsin ya" o anlar..
* En sevdigim isimler ; deniz, nazim, baris ; reyhan, peri, firuze
* İRCRehberi ile ilk kurulusta tanistim , ilk acildiginda oMeN davet etmisti gelmemistim 3 ay sonra bi arkadasim haftanin konuguydu onun icin üye olmustum 1 hafta sonra da mod eklendim post atmayi bile bilmeyen mod.. DDDD
Bendeki yeri...
5 senee dile kolay di mi.?
Neler yasadin desen roman yazarim sigmaz buraya.
Cok kötü olaylar da yasadim inanin baskasi olsa yerimde bir saniye durmazdi burda , cok sevdigim 2 kisi burda birakamadim yapamadim iste vazgecemedim onlardan.
Hala da ayni o ikisinden kopamiyoruuuum olmuyo yani birakip gitmeyi denedim kac defa denedim ama eksik hissediyorum onlar olmadan , konusmadan.
Konu rank vs rehber degil yani , burayi bana aile yapmalari.
İnsan ailesinden vazgecer mi ?
İste bendeki yeri bu.
* Sen beni her zaman gülümsetiyorsun nickini görmek bile yetiyo icimi sicacik yapmaya..
________________ vâki olanda hayr vardir. .  |
|
| |