Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Eylül 2020, 00:07   #37
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Lareina Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
emeğine sağlık , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] başarılı ve akıcı bir röportaj olmuş
. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] başarılar dilerim hep.
Alıntı:
Publisher Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@Redworm mafya abim saygılar
Şaka bir yana emeğine yüreğine sağlık canım @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Alıntı:
Allecra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Emeğinize sağlık.
Alıntı:
Elyanura Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Emeginize saglik
Alıntı:
Rima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Güzel bir röportaj olmuş emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ciğim

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] abi başarılar dilerim
Alıntı:
LaviNia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] emeğine sağlık
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] hayatınız da başarılar dilerim
Alıntı:
Reyhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Emeğinize sağlık ;ççk
Alıntı:
SerdaR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Emeğinize sağlık..
Alıntı:
Ruyanur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Güzel bir röportaj olmuş emeğinize sağlık.
Alıntı:
BLueMooN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Röportajı keyifle okudum, akıcı bir röportaj olmuş. Emekleri ve ayırdıkları zaman için @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'u ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'i tebrik ederim.
Alıntı:
NeoN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Keyifle okudum, güzel bir röportaj olmuş ;ççk
Alıntı:
Redworm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim, IRCRehberi Platformun'da bu başlıkta şahsıma yer verdiğiniz için,
Başta @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] olmak üzere herkese tekrar teşekkür ederim..
Alıntı:
L_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Eline sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] başarılar@redworm
Alıntı:
Lord Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] emeklerine sağlık çok keyifliydi ..

e-kolay ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] reis ,)

Allah dostluğumuzu baki kılsın kadim dostum can kardaşım ..

dip not; abiler geçtikten sonra ANKARA mahvoldu :)
Alıntı:
Talisca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Emeğinize sağlık okurken keyif aldım ben :)
Alıntı:
Takedown Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yılların eskitemediği insanlar arasında yerini alan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] kardeşime başarılar dilerim.
Güzel Röportaj olmuş emeğinize sağlık .
Alıntı:
Shibumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Emeğinize yüreğinize sağlık güzel bir söyleyiş olmuş başarılarının devamını diliyorum gardasim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] sizinde emeğinize sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Alıntı:
IRCStaR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Emeğinize sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Basarılar Dilerim..

tesekkürler arkadaslar ;ççk

quod relinquis, alienum est