| İçeriği Görebilmeniz için Üye olmalı / Giriş Yapmalısınız..! | | Slm cnm....
Bir süredir tanışıyoruz... Öncesinde ortak arkadaşlarımız çok oldu ama galiba tanışmak için pek uygun zamanımız değildi.....
Tiktok arkadaşım olur kendisi.... Günde birbirimize 27483 tane video atıp tek tek yorumlarız... Yani öyle bakmayıp aynı videoları atmaz. Mük bu konuda.
Samimi ve sıcakkanlıdır. Öyle herkesle dost olabilir gibi durur ama değildir sınırları vardır.
Galiba benim için o sınırları biraz esnetmiş olabilir.....
Biraz karışık bir adam.... Yani akılda soru işareti bıraktığı olur sjdfskd ama ben benimle olan arkadaşlığına bakıyorum biraz. Bana olan davranışına.
Yayınlarına ilk kez dün katıldım ve gerçekten hayran kaldım. Mükemmel bir yayındı, dinleyici çekmeyi çok iyi biliyor. Müzik zevki de iyidir.
Çoğu konuda mesela bir şey diyeceğim aklıma gelmiştir bir şey, tak aynısını söyler bana. Kendimle konuşuyormuş gibi hissettiriyor......
Sesini serdar ortaça benzetmiştim ilk duyduğumda... Bu kadar benzer. Gerçi burak kut da doğruymuş. O da olur.
Eğlenceli biri, keşke daha önce tanısaydım demişimdir.
Ben herkese ilk başta şüphe ile yaklaşırım.... Duhan da biraz sır küpü... Ama bana kendini anlattığın için,bana kendini tanıttığın için teşekkür ederim.
Kolay kolay sözlüklere yazmam hemen ben..... Beni pişman etme.... Hep böyle kal olur mu...
(bir gün sonra mesajını sildirmek için rapor etti)
Görüşürüz... |