15 Şubat 2025, 19:20
|
#1 |
| | Sunucu Polemiği - 66 CiciSohbet.org&JestFm [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Merhaba ᴅᴇɢ̆ᴇʀʟi Irc Rehberi ᴋᴜʟʟᴀɴıᴄıʟᴀʀı ; sᴜɴᴜᴄᴜ ᴘᴏʟᴇᴍɪ̇ɢ̆ɪ̇ ᴋᴏɴᴜsᴜ ᴏʟᴀɴ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] sᴜɴᴜᴄᴜsᴜɴᴜ ᴋısᴀᴄᴀ ᴛᴀɴıʏᴀʟım Network Yonetim Kadrosu Sunucu Sahibi: Liva-KuZeY Sunucu Root Administrator: IRCMasteR-Shadow Sunucu Network Administrator: Ledya-Exit-yusuf Sunucu Services Administrator:
AyKiZz Sunucu Co Administrator Vera Sunucu üst yönetim Liva-KuZeY-IRCMasteR-Shadow Oper admin sorumlusu Liva-KuZeY- Ledya-Exit-yusuf Sunucu Services Administrator AyKiZz Sunucu Co Administrator Vera Sunucu üst yönetim Liva-KuZeY-IRCMasteR-Shadow
Oper admin sorumlusu Liva-KuZeY Sohbet kanal sorumlusu Liva-AyKizZ Chat kanal sorumlusu Liva Vera Chanserv : Liva Yusuf Web-Seo:Liva vip sorumlu- Atlas Forum sorumlusu: Ledya ve Kuzey Güvenlik sorumlusu: Cin ircd & System sorumlusu: Kuzey
Sunucuya bağlı domainler: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] , [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] , [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Sunucuya bağlı linkleri : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Email Adres : - admin@cicisohbet.org Önemlidir : İLGİLİ SUNUCU HAKKINDAKİ GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİNİZİ BU BAŞLIK ALTINDAN SEVİYE SINIRLARI İÇERİSİNDE DİLE GETİREBİLİRSİNİZ |
|
| |