Alıntı:
Derya-ela Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle her iki taraf icinde hayirlisi olsun.
Bende bir sunucu sahibi olarak bildigim kadarıyla wepde makale gibi böyle şeylerin ücretli yapildigini biliyorum Eğerki bu işlemleri ücret karşılığinda yaptıysanız silmeniz doğru bir davranıs degil. Ama ben dostum arkadasima gönüllu yaptim bu isleri diyorsanız tabiki konunuzda haklısınız. Ben iki tarafıda tanimam sadece nick olarak gördüm sizleri. Hayırlısı olsun |
Beni tanıyanlar bilir ki weblere makale eklerken backlink çalışması yaparken hiç bir şekilde ücret talep etmedigimi . Benim para ile ilgili bu zamana kadar sıkıntı hiç olmadı çok şükür bu saatten sonrada olacağını düşünmüyorum rabbim kimseyi düşürmesin tabi o durumlara . Ama dediğim gibi para konusu hiç bir zaman yapmadım bir çok web sitesi elimden geçti bu zamana kadar hiç birinden para almadım ben burada hobi olarak yapıyorum tamamen kaldı ki seo işini ben 17-18 senedir kendimi geliştirerek neler yapılması gerektiğini öğrendim . Hatta şu an bile teklifler geliyor bir arkadaşımızla görüştüm dün güzel bir mekan güzel Userli olan bir yer bize gel başla ücreti neyse vereriz dediler ben direk ücretsiz yapıyorum hobi olarak buradan gelecek paraya ihtiyacım olmadığını söyledim . Ben bir siteyi çocuğum gibi bakarak güzel yerlere gelmesini gördüğüm de bana keyif ve mutluluk veriyor . Ben olaya bu şekilde bakıyorum . Ve bana karşı yapılan haksızlığa da karşılık vermem gerekirse ben makalelerini silmedim ama yapmış olduğum backlink kısımlarının hepsini siliyorum halen disallow yaparak . Buda benim en doğal hakkım olduğunu düşünüyorum . Bu saatten sonra bana para bile teklif etseler silme yapma etme diye ben yinede silerim dediğim gibi para ile işim hiç bir zaman olmadı . Saygılar dilerim .