Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Ocak 2025, 21:48   #32
Boreas
Boreas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
anlatilmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Boreas geçmiş olsun ben oraya ilk geldiğimde anlamıştım zaten gruplaşma kişiler kayırma dj beğenmeme user beğeenmiyorlar)yetki verelim dediler kabul etmedim. Hemen hemen bütün sitelerde bu durum var gruplaşma çeteleşme maalesef önüne geçemiyorlar Küçük site sahiplerinin alayı neredeyse %90'ı kız tavlama peşinde zaten siteleri bunun için açıyorlar o kadar para veriyorlar bir getirisi olması gerekiyor. büyük sitelerde bu adamlar aşmışlar geveze org bizimmekan kalbim net zurna net sohbet org .sohbet net bu siteler sahipleri kendini bu kadar küçültemezler rezil edemezler küçük site sahipleri için sorun yok en aşağı düşebilirler zaman içinde yok olup giderler kimsede onları hatırlamaz kimse de saygı duymaz .
Aynen öyle genelde sevgili olma modundalar . Bende olayı profesyonel düşündüm her zaman bir yere getirip satmak yada yönetim olarak oturmuş kadro ile kaliteli işler yapabilmek ama maalesef herkes kim kime dum duma olmuş . Ben weblere çalışıp user getirdiğimde geleni tutmuyorlar yani kuralcı hareket eden yok o bakımdan bir şey yapmamın bir anlamı olmadığını düşündüm .

New Day , New Hope