Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Ocak 2025, 19:22   #9
Haskana


Haskana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
Kardelen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Evet görüyor duyuyor biliyoruz.
Birde fakirleri görmek tanımak hissetmek lazım.
Maddiyat zenginliği isteseniz de istemeseniz de sizi belirli bir statüye taşır iyi ve kötü bu önemli değil orda durmak zorunda haliyle bu duruma alışıp normalleşme yaşarlar görünmez bir baskının içinde olup senin dediğin gibi eğlence huzuru asla bilemezler varlık içinde yokluğu ana yemek olarak her zaman yerler, ve daha birçok şey yazılır.

Ama fakirlik yokluk içinde her an mucizeleri bulmaktır, belirli bir kalıp yok çok büyük mecburiyet yok huzurla içtiği su bile onun dünyada herşeyle başa çıkabileceği gücü verir kısacası az aşım dertsiz başım.
Zengin herseye sahip oldugu icin hicbisey onun icin gercekten bisey ifade etmez ama fakir en ufak biseye bile sevinir tadini cikarir cunku yoklugu en dibine kadar yasamistir sahip oldugu herseyin kiymetini cok iyi bilir demek istedigim ayakkabisimi yok bi ayakkabi alinca dunyanin en mutlusu olur allah kimseyi yoklukla imtihan etmesin ama fakirler zenginlerden daha fazla hayatin tadini cikarir

________________