Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Ocak 2025, 13:40   #5
DoGu
KardelenFM.Net
DoGu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Zemheri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Dıger forumlardada belırtım gıbı ıftıra yalan acız ısı madem bu atesbey cok daha eskıden kadınları tehtıt eden bır ahlaksızdı dune kadar yanınızda yere goge sıgdıramıyordunuz uc gunde sızden ayrılıncamı kotu oldu kadınları tehtıt edıo agır suclama logları ekran resımlerıyle ıspatını tum forum ve mesgul ettımız ınsanlar adına talep edıyoruz
Evli bir insanî kızıyla kocasiyla tehdit gören bayanlara Zarar gelmesn diye korumakla mükellefim.bizzat bayanlar bunu ispatlar.siz gelin beni tehdit edin yerim yurdum adresim herseyim acik.varmi bu cesaret senin etegine siginan bu heriflerde.sanalcılık yapmayın.bayanlarin ricasi üzerine paylaşım yapmıyorum.ben senin gibi sadece kendi cikarinda olan bir insan değilim.ama gerceklerini ögrenmek isteyenleride sunucuma beklerim gerekli acıklama bizzat bayanlar tarafından yapılacaktır.vaktinde keşke chuky kulagını kesseydi ibreti alem için

Hayatın Kuralı Bu , Ne Kadar Uzağa Gidersen Git Başladığın Yere Dönersin Sonunda, Ne Kadar Değişirse Değiş, Nerede Mutlu Olduysan Hep Oraya Çevirirsin Kafanı..

KardelenFM.Net

Amed Şehrim Benim...