| İçeriği Görebilmeniz için Üye olmalı / Giriş Yapmalısınız..! | | Alıntı: Zemheri Nickli Üyeden Alıntı
Sanırım ıkı ortak bırbırınızden gercekden habersız yuruyorsunuz bana gore dıger forumlarda DoGu nun atesbeyın sızden kovuldugu ve bızlere ettıgı saldırı ıftıra kufur gercekden su an durumunuz guluncek konumda;) atınız ıftıraları kendınız yalanladınız
Bence ınsanlardan ozur dıleyın kımseyı sahte magdurıyet rollerıyle mesgul etmeyın ozur erdemdır bılene | Ben sana diyorum ki tespitini yaptıgım an engelledim.elinde ne varsa buyur paylaş defarca seni uyarmaya geldim iplerini attim suan LOGlardaki ipin gibi ait olduğunu soyle bakalım.gelip sunucumuzda küfür eden tehditler edem bu zavallı AteSBeY kaçıp senin etegine sıgındiginda sorun yoktu beni ilgilendirmez diyeceğini insan gibi gerekeni yazsaydin .sana gelen bu ahlaksız adamin tasmasini bagla gelip bize küfür etmesin kacip sana geliyor.bizim sunucumuzda küfür edip insanlari tehdit edecek sende sahip çıkacaksin.bende gerekeni yaptıgımda gelip Burada ylaan dolan atip aglamayacaksin.sen insan olsaydın bütün herşeyi sana ispat ettiğimde insan gibi bit sunucu sahibine yakışani yapacaksin.senin hemcinlerini tehdit eden bu alcaği hala sunucunda barındırıip hiçmi utanmiyorsun bir bayan olarak.sana bayan demekten utanıyorum maalesef.