Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Ocak 2025, 17:34   #14
Microsoft
TurkArkadas.com
Microsoft - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
kafesteki borsacı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Abi çok dolu gördüm seni, evde bir sorun yoktur umarım. 😂
Yok evde bir sorun dostum ama çevremizde görüyoruz bu boşanmaları meslek olarakta bu durumunn yıkımına da şahit oluyoruz maalesef.

Paragöz bir toplumda yaşıyoruz memleketteki adalet babannemin gümüşlüğündeki bir süs gibi kenarda durmaktan farkı yok. İnsanların kendi gönül adaletine sığındığı bir dönemde o gönlü de yerinde bulamayan insanların yıkımlarına şahit oluyorum.

Kimse de bana hamasi bir yaklaşımla biz değiliz demesin, evlilikler güle oynaya başlar, kavgalarla biter kavga ettiğin insana saygı herkesin karşılayabileceği bir olgunluk seviyesi değil.

Boşandığı veya boşanmaya çalıştığı eşini vurdu diye çıkan haberlerin sen sanıyormusun ki namustan veya reddedilen erkeğin kendine yedirememesinden ;)

Konulara görünen ve gösterilen perspektiften bakmamayı alışkanlık haline getirmiş birisi olarak , bu konuda da görüleni ama söylenmeyeni dile getirmek istedim, o metinde iki tarafında haklı ve haksız olduğu kısımları dile getirmeye çalıştım.

Parayla aşk ölçer bir bayan toplumu evlenirken, zekası veya diplomasıyla kabul görmek isteyen erkek toplumun bu şekilde düşündürülmesine sevk eden bir de irade var.

Nereden geldiğimize ve nereye doğru gittiğimizi fark etmek için büyüklerimizin babalarımızın, dedelerimizin fikir ve düşüncelerine sadık günümüze uyarlanabilen evlilikler temenni ediyorum herkes için.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]