03 Ocak 2025, 09:39
|
#6 |
| | | İçeriği Görebilmeniz için Üye olmalı / Giriş Yapmalısınız..! | | Alıntı: nagiSa Nickli Üyeden Alıntı
Yaaaa ağlarım ama ağlarım da mutluluktan🥺 Bu güzel cümleleri hak edecek ne yaptım bilmiyorum ama iyi ki yapmışım =)) Seni tanıdığım günden bu yana bana hep görüldüğümü duyulduğumu anlaşıldığımı hissettirdin. Her güzel şeyin hoyratça savrulduğu ve tüketildiği bu sürat çağında o kadar değerli bir şey ki bu anlatamam.. O yürekten gelen sevginle hiç yargılamadan sarıp sarmaladın ruhumu. Sen, yıllar önce başıma gelen pek az güzel şeyden birisin. Bitanecik çokobeLim, iyi ki doğmuşum da senin gibi birini tanıma şansına sahip olmuşum. Böyle hissetmeyi yani sanki aynaya bakıyormuş gibi hissetmeyi çok az insanla yaşayabilirsin. Senleyken hissettiğim şey bu; şeffaf, rahat ve güvenli. Böylesine anlamlı ve güzel bir doğum günü tebriği için en içten duygularımla teşekkür ediyorum sana. Yıllar geçti evet ve bendeki yerin aynı kalmadı. Çünkü seni ilk tanıdığım günden daha derin ve çok seviyorum! =)) Ha bir de böyle en sevdiğim renk olan pembiş bir temayla yaptığın kutlama için ayrıca teşekkür ediyor öpüyor kucaklıyorum seniii. Ne düşünceli ne tatlı ve nazik bir ruhsun sen ya iyi ki varsın. Çokko çokko seviyorum seniiiii canım canım böcüko🫂💛🌻💋 | Aagggliiiiyycammm .. all ağladım 😘
Eso'ya bakmaya kıyamamak mı yoksa bakıp da doyamamak mı 💖
Yine her cümlende kalbimin en derinlerine indin. Her gün daha çok sevdiğim 💖(yine ucu açık bir cümle bıraktım gerisi takdirine kalmış esooi🤣🤣)
________________ 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖉𝖎ğ𝖎𝖒 𝖖𝖎𝖇𝖎 𝖔𝖑𝖒𝖆𝖟𝖘𝖆 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖒𝖊𝖒!  |
|
| |