Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Ocak 2025, 16:20   #5
nagiSa Ayın Yıldızı
nagiSa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
izz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bitanecik esomm seni anlatmaya hiçbir kelime yetmez. Bir böcek istilası ile başlayan tanışma hikayemiz bilmem kaç yıldır sürüyor iyi ki çıktın karşıma iyi ki tanıdım seni o günden beri böcekleri de çok seviyorum 😂😂💖💖 böyle bu dünyaya sakla gizli hazineler gelir ya işte sen onlardan birisin. Temiz kalpli saf düşünceli anlayışlı hoşgörülü ne bileyim iyiye dair her şeyi barındıran güzel esomm iyi ki doğdun iyi ki varsın seni çok seviyorum 💖💐

Yaaaa ağlarım ama ağlarım da mutluluktan🥺 Bu güzel cümleleri hak edecek ne yaptım bilmiyorum ama iyi ki yapmışım =)) Seni tanıdığım günden bu yana bana hep görüldüğümü duyulduğumu anlaşıldığımı hissettirdin. Her güzel şeyin hoyratça savrulduğu ve tüketildiği bu sürat çağında o kadar değerli bir şey ki bu anlatamam.. O yürekten gelen sevginle hiç yargılamadan sarıp sarmaladın ruhumu. Sen, yıllar önce başıma gelen pek az güzel şeyden birisin. Bitanecik çokobeLim, iyi ki doğmuşum da senin gibi birini tanıma şansına sahip olmuşum. Böyle hissetmeyi yani sanki aynaya bakıyormuş gibi hissetmeyi çok az insanla yaşayabilirsin. Senleyken hissettiğim şey bu; şeffaf, rahat ve güvenli. Böylesine anlamlı ve güzel bir doğum günü tebriği için en içten duygularımla teşekkür ediyorum sana. Yıllar geçti evet ve bendeki yerin aynı kalmadı. Çünkü seni ilk tanıdığım günden daha derin ve çok seviyorum! =)) Ha bir de böyle en sevdiğim renk olan pembiş bir temayla yaptığın kutlama için ayrıca teşekkür ediyor öpüyor kucaklıyorum seniii. Ne düşünceli ne tatlı ve nazik bir ruhsun sen ya iyi ki varsın. Çokko çokko seviyorum seniiiii canım canım böcüko🫂💛🌻💋

"insanı hoş gösteren de
boş gösteren de dilidir".