Galatasaray'ın sezon başında 1+1 yıllık sözleşme yaptığı Hakim Ziyech ile ara transfer döneminde yolların ayrılması bekleniyor. Ancak Ziyech'in sezon sonuna kadar tüm alacaklarını talep ettiği iddia edildi. Faslı yıldızın Galatasaray'a yıllık 5.5 milyon euroyu aşan bir maliyeti bulunuyor.
Süper Lig devi Galatasaray'ın sezon başında 1+1 yıllık sözleşme yaptığı Hakim Ziyech ile ipler koptu. Düzenli forma şansı bulamadığı için rahatsızlığını dile getiren Ziyech ile ara transfer döneminde yolların ayrılması bekleniyor.ALACAKLARINI İSTİYORSabah'ta yer alan habere göre, menajeri aracılığıyla kendisine takım aramaya başlayan Hakim Ziyech için Galatasaray bonservis talep etmeyecek. Faslı yıldız, sezon sonuna kadar tüm alacaklarını talep etti.
BU SEZON SADECE 1 ASİST YAPTIFaslı yıldız, sezon sonuna kadar tüm alacaklarını talep etti. Ziyech'in Galatasaray'a yıllık 5.5 milyon euroyu aşan bir maliyeti bulunuyor. Bu sezon 11 maça çıkıp 320 dakika süre alabilen Ziyech, 1 asistlik skor katkısı verdi
Kaynak:
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]