08 Eylül 2020, 22:14
|
#2 |
| | | İçeriği Görebilmeniz için Üye olmalı / Giriş Yapmalısınız..! | | Alıntı: Sim Nickli Üyeden Alıntı
güzel bi röportaj olmus emeginize yureginize saglik | Teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
sağolasın Alıntı: Rima Nickli Üyeden Alıntı
| Teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
sağolasın Alıntı: Allecra Nickli Üyeden Alıntı
| Teşekkür ederiz canım ;gul Alıntı: L_ Nickli Üyeden Alıntı
| Teşekkür ederiz @L_ Alıntı: Reyhan Nickli Üyeden Alıntı
Bende diyorum bu nicki nerden tanıyorum meğer nick değil mekanı tanıyomuşum
Sunucuda en önemli 2 şey : disiplin ve adalet kesinlikle katılıyorum. Disiplin ile baskı ve hiyerarşi karışınca da sevmiyorum ama ya. Sonuçta kafa dağıtmaya giriyoruz. Her şey dozunda güzel. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
emeğinize sağlık ; bir çırpıda okudum ;ççk | Teşekkür ederiz @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
cım sağolasın Alıntı: Ruyanur Nickli Üyeden Alıntı
@Bakkardi basarilariniz daim olsun.. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Eline emegine saglik yine cok guzel bir roportaj olmus.:) | Teşekkür ederiz @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
sağolasın Alıntı: Beyaz Nickli Üyeden Alıntı
| Teşekkür ederiz @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
sağol Alıntı: tugbu Nickli Üyeden Alıntı
| Teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
cumm ;gul Alıntı: LaviNia Nickli Üyeden Alıntı
| Teşekkür ederiz @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
cım sağolasın |
|
| |