13 Aralık 2024, 13:36
|
#17 |
| | | İçeriği Görebilmeniz için Üye olmalı / Giriş Yapmalısınız..! | | Alıntı: Brittle Nickli Üyeden Alıntı
Okuyan herkesin kendinden bir şeyler bulacağı , hepimizin zaman zaman hissettiği duygularımıza tercüman olmuş bir yazı.. Duygularını hissiyatını ne güzel ifade etmişsin, kalemine yüreğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
cım | Uzun zamandir yazmamistim beni cesaretlendirdigin icin tesekkür ederim abla.. Yorumun icin de ayrica tesekkür ederimm  Alıntı: Chloe Nickli Üyeden Alıntı
Kimseden şüphe duymadığımız, çocukluğumuza geri dönebileceğimiz… oradaki o masumluk sıcaklık hayat neşesi ah be aşkım temenni ediyorum; temiz kalbi çalınmış insanlara.. | Ne güzel yazmissin sen öyle aşkım aminnn , cokca aminn  Alıntı: Merve Nickli Üyeden Alıntı
| Teşekkür ederim Merviş;* Alıntı: Raina Nickli Üyeden Alıntı
Yolum seninle, solum seninle, aklım ise benimle...
Emeğine sağlık guzellik | Teşekkür ederim canım  Alıntı: Melodi Nickli Üyeden Alıntı
| Teşekkür ederim Melodicim Alıntı: Sean Nickli Üyeden Alıntı
Yazı bana Fazıl hüsnü dağlarca'nın bir şiirini hatırlattı ;
Çocuklar toprak gibidir.
Toprak da çocuk gibidir.
Her şeyin bir zamanı var.
Herkesin bir zamanı var ..
Kaleminiz hep böyle düşündürsün, emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]  | Severim bu siiri, teşekkür ederim dostum  Alıntı: Albatros Nickli Üyeden Alıntı
| Teşekkür ederim Hollandalı  Alıntı: Zenia Nickli Üyeden Alıntı
Artık umursamıyorum hiçbir şeyi! Olduğu kadar, olmadığı kader demek lazim da yapabilene
Emegine yügreni saglik cok güzel yazmişin  | Minik papatyam teşekkür ederim;* Alıntı: eLfida Nickli Üyeden Alıntı
Emeğine kalemine sağlık  | Teşekkür ederim canım;*
________________ vâki olanda hayr vardir. .  |
|
| |