Konu: Türkçe Rap
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Eylül 2020, 16:05   #16
Eftamintokoftiden
RE2PECT.
Eftamintokoftiden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Siyahizm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kardeş sen kendin çalıyorsun kendin oynuyorsun ben sana rap müziği yapıyorsun idaalarindami bulundum benim eleştirilerimi anlayan çok kişi olacaktır asıl saçma olan eleştiri seninki olmuş durumda işine geldiğin gibi haraket ediyorsun çünki ben herkesin ne dinlendiğine karışmam bu konuda özgürlük var şekilden şekile girme rahat ol istediğin elestiriyide yapabilirsin her zaman açığız şimdi olur sonra olur fark etmez
Bu ne biçim cevap la.. Ben rap müzik yapmıyorum oturup burada savunmayacağım demişim bana gelmiş ben sana yapıyorsun mu dedim diyorsun..
Hacı sen boş ver zaten dinleme valla..
Senin yaptığın rap müziği eleştirmek değil senin yaptığın rap müzik dinleyenlerini eleştirmek burada ben de rap müzik dinliyorum diye belirttim otomatik beni eleştirmiş olmuyor musun? Şimdi de çıkmış herkes özgür istediğini dinleyebilir tavrında konuşuyorsun. Bir dediğin bir dediğini tutsun.
Seni tanımıyorum diye cümleye başlayacağım ama sakın ben tanıyorsun mu dedim diye cevap olur mu
Seni tanımıyorum oturup burada seni de eleştirecek halim yok isteyen istediğini dinler aynen..