Konu: Türkçe Rap
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Eylül 2020, 14:46   #10
Eftamintokoftiden
RE2PECT.
Eftamintokoftiden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
Siyahizm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Zevkler ve renkler illaki tartışılmaz ama benim nacizane görüşüm bir şeyi hızlı söylemek bir duygu, durum ifadesi olamaz bence. ses ve konuşma insanın en güzel özelliklerinden biridir. bizi milyonlarca yıl bir arada tutup cağlara taşıdı.
rap müzik bu güzelliği bozan zırva bir seslendirmedir.
misal rock müzikte o haykırışlar derinden gelen sert isyandır. slow müzik duyguları daha narin ve sade aktarıyor. arabesk isyanın ta kendisi ve sesi en güzel çıkış biçimlerindendir. türküler tam doğa tablosu gibi anlatış biçimi. opera zaten bir sanat. bu böyle gider.
ama rap'i anlayamıyorum. çılgınca, hızlı hızlı bişeyleri söylemeye çalışmak bana çok duygusuz geliyor. yani çok samimiyetsiz. hani ortada bir duygu var ise bile onu yaşatmıyor sanki. rap işte. dinleyen kitlesini gördükçe zaten ne kadar haklı olduğumu görüyorum
Ben rap müzik yapmıyorum sadece dinleyicisiyim oturup burada size rap müziği savunmayacağım hatta umrumda bile değil hatta ve hatta dinlemeyin ki saçma eleştirileri görmeyelim ;pup5 Örnek: Rap müzik hızlı konuşmaktır.
Sadece dinleyen kitlesini gördükçe gibi yorumları üstüme alınıp(ki alındım) burada sizin zevklerinizle alakalı her tür sert eleştiri yapabilirim ama şimdilik yapmayacağım..