Konu: Türkçe Rap
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Eylül 2020, 13:52   #7
Eftamintokoftiden
RE2PECT.
Eftamintokoftiden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
Siyahizm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
büyük ihtimalle dünya üzerinde dinleyicilerine saygı duymadığım tek müzik türü. tür demeye dilim de varmıyor ama tanım düzgün olsun.
bir insan bu dejenere müziğimsi iğrenç şeyi nasıl dinler ya ? hadi dinlesin da bundan nasıl zevk alır? nasıl bir hayat yaşıyorsunuz da o hayat sonucu türkçe rap dinleyen birine dönüşüyorsunuz ? abi hadi bunu guilty pleasure olarak yapanlara da lafım yok. ciddi ciddi bu şeyi dinleyip yok ona diss attı yok buna diss attı diye koca koca adamların ergenler gibi dırdır yapması falan allah akıl fikir versin ne diyeyim.
Beyefendi rap dinlemeyi çok seviyorum hatta neredeyse tek rap dinliyorum.. Sizin dediğiniz gibi ergenlerin dırdır yapmasını dinliyor olsaydık bu yorumunuzda kullandığınız bazı kelimelere diss atar gibi bir şeyler yazardım.. Standart bir cümle vardır bilirsiniz; zevkler ve renkler tartışılmaz.
Şu dönemde neredeyse düşüncelerimizi rahatça ifade edemiyoruz - rahatça ifade eden bir müzik türü(o yüzden de alınmalar oluyor, ifadeler falan) olduğundan herkes kendine göre parçalardan bir şeyler alıyor. Oturup tüm gün demetler handeler dinlemeyip de susamamı ve müziğin bir şeyleri değiştireceğini düşünen kişileri dinlediğimiz için sizden özür dileriz. Biz de bilirdik sadece dıptıs dıptıs müzikleriyle eğlenmeyi ama hayat bu değil sizde böyle düşünüyorsunuzdur herhalde..
Kim neyi dinliyorsa bırakın dinlesin yahu.. Her şey bitti milletin dinlediği müziğine mi laf yapmak kaldı? Kimse kalkıp youtubede paylaşılan 10kelime 4cümleden oluşup 100m dinlenmesine bir şey demiyor da rap kültürünü koca koca adamların ergenler gibi dırdır yapmasını konu alması bana garip geldi..
Aklıma geçenlerde benim olmazsan taciz ederim şarkısının sahibi olan nihat doğanın rap müzik bu ülke için en büyük tehlikedir demesi geldi aklıma