Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Eylül 2020, 18:18   #45
Loverman
Loverman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Bazen diyorum kendi kendime, lan olum ne kadar da güçlüymüşsün be, bu kadar derdi, tasayı, sorumluluğu, düşünmeyi nasılda atlatıyorsun? -Bilmiyorum ama. Zaman geçiyor işte öyle böyle geçiyormuş :) bakalım artık Allah büyük...

Kent Şarkıları - Hayat Devam Ediyor


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

her ne hissediyorsaniz kabul edin. ne ya da nasil hissettiginizi bilmiyorsaniz bir durup dusunun, bulursunuz, onu kabul edin. gune ruh halinizin farkinda olarak baslayin.

sabah mutlu ve enerjik uyanmak ne kadar dogalsa mutsuz hatta bazen yikik uyanmak da o kadar dogal. mutsuz degilmis gibi yapmaniza hic gerek yok, insanin kendine karsi durust olabilmesi cok degerli bir sey. belki hayatta bir seyler yolunda gitmedi, mutsuz oldunuz. buna uzulmek kadar dogal baska ne var? uzulmemek absurt.

sonrasinda kus sesi mi dinliyorsunuz, ilik bir dus mu aliyorsunuz orasi size kalmis. herkes kendine neyin iyi geldigini bilir. sadece diyorum ki "nasilsin ve bu yaptigin neye iyi geliyor diye yapiyorsun?" kisminin bilincinde olmak onemli.

icinize atmayin, kendinizi kandirmaya kalkmayin, kendinizi negatife cekmeyin ama "super guclu olmaliyim hayat muthis ooo yee" demek zorunda da hissetmeyin. birakin aksin, cok guzel bir soz var, hayatiniza giren her firtina ortaligi dagitmak icin degil, bazilari onunuzu temizleyip acmak icin girer.





bu şehirde yaşayan insanlara neyin bağladığını sorduğunuzda birinci olarak demese de ikinci olarak mutlaka denizi sayarlar. deniz her türlü hâle gidebilecek bir ortamdır. mesela yıllardır görüşmediğiniz bir arkadaşınız var onunla hem keyifli bir sohbet hem de yürüyüş yapmak istiyorsunuz en güzel mekan sahildir. alırsın çekirdeğini içeceğini oturursun denize yakın bir çimin üzerine.

bir yandan dalga sesleri bir yandan muhabbetin güzelliği değme keyfine. mesela üzgünsün, seni en iyi teselli edecek olan yine sahildir. içinde biriktirdiklerini boşaltmak istersin ya,dalgaların kıyaya vururken çıkardığı ses sanki senin içinde kopan fırtınalardır. kendinle baş başa kalırsın belki denizin suyunu iki damla gözyaşıyla sen de ilavede bulursun.

yaz mevsimi sahil bir başka olur özellikle de gece vakti. bir yandan meltem rüzgarları eser, diğer yandan insanlar şöyle bir hava almaya çıkmıştır onlarla karşılaşıp selamlaşırsın. minik adımlarla koşuşturan çocuklarla sevinirsin. çıngırakı susmayan dondurmacıdan 2-3 top dondurmanı alır, keyifle yürürsün. hele bir de arkadaşlara denk geldin mi, gel keyfim gel... /-samsun - atakum

________________

bende dahil bilmiyorum aga ne zaman başladı, ne zaman bitti.. / neyi ne kadar sevdiysem, o kadarı gitti.