aşk seni özler Seni çok özledim... Biliyorsun sevgilimi yeniden görmeyi hak ediyorsa, bunu en çok ben hak ediyorum. Çünkü seni çok özledim, çok özledim... Biliyor musun arzuyla birlikte durgunluk da gelir canım? Çok uzun süre hareketsiz kaldım. İnsan ne kadar çaresizse o kadar masumdur, biraz şefkati, biraz merhameti, belki verilecek bir eli sever. Bir eliyle uzatılan eli tutmak, diğer eliyle ise gözünden akan yaşları silmek ister. Sonra ayağa kalkıp gülümsemek istedi. İnsanlara seni ne kadar sevdiğimi söylediğimde bu bir yardım çığlığı değil. Bende bıraktığın boşluklardan birini dindirmek anlamına geliyor canım. Bu, sana söylediğim "Seni seviyorum" sözleri yerine yapabileceğim birkaç şeyden biri. Aklıma ve kalbime hiçbir zaman hapsolmadım. Aklım senin tarafında ve kalbim senin tarafında. Olabilir canım, her şey alt üst olur, aklım ve yüreğim bağlanır. Ben de insanım; İnsanlar insandır ve dolaşırlar. O gün bile kalbimin sesini dinleyeceğim, kalbimin sesini dinleyeceğim, dolayısıyla seni takip edeceğim. Bu dünyadan gittikten sonra benim "uçup giden" olarak anılacağıma, onun "insanı çok sevdiğini" hatırlarsam, o zaman gözüm açık gitmem. Lise öğretmenimiz "Aşk şüphesiz güzeldir" dedi. O gün bu kelime bana çok güzel gelmişti ama bir gün o kelimeyi bulacağımı da düşünmüyordum. Sayende böyle bir insan seni seviyor aşkım. Bunu bana yaptığına sevindim... |