Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Eylül 2020, 16:28   #9
Siyahizm
Banlı Üye
Siyahizm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

bizim milletin en büyük sorunu herkesin her konuda sabit bir fikrinin olması ve bunun değişmemesi. bu siyasette de böyle, insan ilişkilerinde de, kilo verme konusunda da.
sütlü kahve söylüyorum arkadaşım diyor ki işte böyle şekerli şeyler içersen kilo veremezsin. ekstra bir şeker yok ki bunda diyorum, nasıl yani sütlü kahve şekerli olmaz mı diyor. arkadaşım sütün kendinde olanı hariç latte de şeker olmak zorunda diye bir kural yok. ekmeği kes diyor, ben hiç ekmek tüketmiyorum diyorum, o zaman biraz ye diyor.
bunu arkadaş değil, diyetisyen bile yapıyor. her allahın günü spor yapan salona giden biri olduğumu yüzlerce kez söylememe rağmen, ama günde en az 40 dakika yürüyüş yapın diyor. şimdi ben bu insana, yaptığım kardiyoları, plank, walking lunge ları anlatsam, diğer hafta yine diyecek ama haraket edin diye.
susuz yapamayan biriyim günde en az 2-3 litre su içerim diyorum, bana diyor ki dr en az 2 litre su için.
o diyor şekeri kes bu diyor if yap, ya herkesin metabolizması, ihtiyacı, haraketi, iştahı, sağlık sorunları ayrı neden böyle yapıyorsunuz ? arkadaşım her akşam en az 2 kadeh cin içiyor adamın kilosu yılda +3-4 arası oynuyor en fazla, ben içsem 1 haftada +5 gösteriyor tartı. Bütün herkes başınıza doktor kesildi..