Konu: S E A N
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Ekim 2024, 14:53   #18
aL-yazmaLi
🧿
aL-yazmaLi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Brittle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] m o kadar güzel ve o kadar ince detaylarına kadar anlatmış ki sean i üzerine söylenecek bir söz kalmamış zaten.. Kardeşim ince ruhlu, sevecen , sempatik, düşünceli bir o kadar da eğlencelidir.. Stresli bir güne başlamadan o güzel eğlenceli ses kayıtlarını dinlemek , yüzümde hep oluşturduğu o kocaman gülümsemelerle güne başlamak.. Nerede denk gelsek hep saygı ile karışık verdiği değeri hep hissettirmesi, bilmiyorum ya ne yazsam eksik kalacak gibi.. Kalbini çok seviyorum kardeşim iyi ki varsın sen..

:)) cümLeLerimi düzenLeyen kadin sana ne kadar cok tesekkür etsem azdir

Alıntı:
AqRaSiF Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@aL-yazmaLi emeğine sağlık bir insan bu kadar güzel anlatilirdi.

cok tesekkür ederim

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] dostum tamda dediğin gibi özü sözü bir adamın vücut bulmuş hali. Ve sevdikleri için Elinden geldiğinden daha fazlasını da yaptığına eminim. güzel bir insan, güzel bir dost iyi bir sırdaş. Tanıdıgim için çok mutluyum seviliyorsun dostum iyiki varsın ve hep var olasın.
Alıntı:
noTaa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu kadar güzel cidden anlatılamazdi öncelikle teşekkür ederim emeğine sağlık

asiL ben tesekkür ederim seninde yüregine sagLik

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] gerçekten sen iyiki varsın güzel insan ve çok çok seviliyorsun kiiii..
Alıntı:
PeRa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] canım çok güzel anlatmışsın emeğine sağlık.
Tesekkür ederim

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Güzel insan iyiki varsın. :)

🐞🍀
hiçbir şey için geç değil
ve .....
geç değil bir şey için
hiçbir şey 🐞🍀