Alıntı:
AqRaSiF Nickli Üyeden Alıntı
|
Teşekkürler hocam.
Alıntı:
LeoPardeSs Nickli Üyeden Alıntı
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
kolaylıklar diliyorum. Haftanın konuğu olduğumda heyecanlıydım ama cevaplaması güzel sorular gelmişti. güzel sorularla gelmeye çalıştım. kolay gelsin
./ En yakın arkadaşının hayatını kurtarmak için bir böbreğini verir miydin
./Fikirleriniz ve karakteriniz hiç uyuşmuyor olsa da birine sırf güzel olduğu için aşık olabilir misin.
./Bilgisayarda saatlerce oyun oynadıktan sonra vaktini boşa harcadığın için pişmanlık hissediyor musun
./ Çok güvendiğin birinin arkandan konuştuğunu öğrensen ilk tepkin ne olurdu
./ ''Şimdiki aklım olsa bunu asla yapmazdım'' dediğin şeyler var mı
./ Kendini en yakın hissettiğin roman karakteri kim
./Hatalı olduğunu bildiğin halde sırf gururundan ötürü özür dilemekten vazgeçtiğin oldu mu
./ son olarak kısacık kendinden bahsedebilirmisin |
Merhaba
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Çok teşekkür ederim. Haklısın gerçekten, seninki gibi bir hafta geçirmem dileğiyle o zaman.
Bu soru benim için biraz enteresan aslında. Bundan 35 sene önce annem, kendi kardeşi için bir böbreğini vermiş. Kendisi normal insanlardan bile daha sağlıklı böbrek söz konusu olunca. Bunu bildiğim için verirdim diyorum. Eğer annem gibi bir örnek olmasaydı karşımda, bu soruya yanıtım da negatif olurdu muhtemelen.
Hiç kimseye sırf güzel olduğu için aşık olmam. Aşık olmayı bırakın, arkadaşlık bile kurmam.
Bilgisayarda saatlerce oyun oynamıyorum ama çok uzun süre boyunca vakit geçiriyorum. Özellikle youtube'da. Evet, son zamanlarda özellikle vaktimi boşa harcadığımı düşünüp pişmanlık duyuyorum.
Tepkisiz kalırdım. Yavaş yavaş veya aniden o insanla iletişimimi koparırdım.
Evet var. Şimdiki aklım olsa doğru düzgün okula gider, derslerime özen gösterir ve mezun olurdum.
Aslında çok enteresan bir karakteri kendime benzetiyorum. Daha doğrusu çocukluğumu aklıma getiriyor diyebilirim. Bülbülü öldürmek kitabından Scout karakteri.
Olmadı. Hatam varsa eninde sonunda bunun farkına varır ve özür dilerim.
Elbette bahsederim. İsmim Hasan. Bursa'lıyım. 31 yaşındayım. Özel güvenik görevlisiyim. Geçmişte bilgisayar teknisyenliği, tır şoförlüğü, marangozluk gibi farklı işler de yaptım. 30 yaş krizinden midir yoksa gerçekten olgunlaştığımdan mıdır bilmiyorum ama böyle sessiz, sakin, huzurlu bir hayat yaşamaya çalışan veya bunun hayalini kuran biriyim diyebilirim.
Soruların için çok teşekkür ederim. Çok eğlenceli ve güzeldi.