Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Ekim 2024, 15:50   #7
inciR Ayın Yıldızı
Günün birinde her şey dünde kalacak
inciR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yay MC

Uluslarası işler, deniz aşırı ticaret, dış ticaret, lojistik, konsolos, ithalat ihracat uzmanı, gezgin, haritacı, astronot, reklamcı, kargoculuk, yurt dışı rehber, yabancı dil öğretmeni, tv yapımcısı, motivasyon konuşmacısı, yurt dışı satış uzmanı, pazarlama uzamanı, blogger, akademisyen, dağcı, outdor uzmanı, dışişleri bakanı, basın yayın, görsel medyacı, yayınevi, macera eğlence şirketi, sinemacılık, etik kod danışmanı, internet yayıncılığı, radyo.

Oğlak MC

Bürokrat, yönetici, endüstri ve inşaat mühendisi, ekonomist, yönetim kurulu başkanı, otorite figürü, sistem analisti, organizasyon planlama uzmanı, devlet bağlantılı işler, denetim işleri, kahve üretim sektörü, finans, ağır maden, ağır sanayi, yaşlılarla ilgili sektörler, huzur evleri, emeklilik sigorta şirketleri, kara yolları, itibar yönetimi danışmanlığı, para finans ve ekonomi şirketleri.

Kova MC

Tarih uzmanı, imaj danışmanı, iletişimci, elektirik, elektronik, internet, teknik notwork, hitech, stk lar, kitle iletişim, yetişkin kitapları, iletişim ajansı, tv yayıncılığı, müzisyen, motivasyon konuşmacısı, hatip, eğitmen, elektronik mühendisi, uçak pilotu, lise öğretmeni, sendika temsilcisi, network uzmanı, bilgi teknoloji uzmanı, bilgisayar mühendisi, yaşam ve iş koçu, bilim insanı, sosyal ve siyasi aktivist, yayıncı, edebiyatçı.

Balık MC

Sıvı ve gazlarla bağlantılı işler, yiyecekler içecekler, balıkçılık işleri, gönüllü işleri, bütünsel (holistik) tıp, alternatif tedaviler, müzik ve suyla terapi, sosyal sorumluluk, reklam, insan kaynakları, medya reklamcılık, resim, şiir, psikolog, çağrı merkezi çalışanı, uzaktan çalışanlar, arge uzamanı, rüya yorumcusu, radyocu, şair, yazar, müzisyen, gardiyan, yardıma muhtaçlar için çalışanlar, yoga hocası, pilates hocası, din adamı, bağımlılık terapistleri, medya çalışanı, kareograf, sanal iletişim, fast food, geri dönüşüm, çöp toplama işi, denizcilik, şifacılık, hastaneler, akıl hastanesi, büyük baş hayvancılık, patent daireleri, yaratıcı reklamcılık, okyanus ve deniz aşırı işler, ticaret.

Fırtına düşmüş kaderime