OrhaN'la Magazin Köşemizde KıRıK Hakkında Merak Edilenler.... <~OrhaN> KıRıK hoş geldin abim <+KıRıK> Hoş Buldum Abim Tşk Ederim. <~OrhaN> bişey deyil <~OrhaN> KıRıK seninle raportaj yapmayı uzun bir suredir istemiştim <~OrhaN> kısmet bugüne imiş <~OrhaN> herkes kadar bende seni merak edenlerdenim <~OrhaN> uzun bir raportaj olacak gibi ganımca <~OrhaN> ama bir o kadar da keyifli olacagına inanıyorum <~OrhaN> evet KıRıK <~OrhaN> KıRıK kimdir desek <~OrhaN> bize kısaca anlatırmısın <+KıRıK> Denildiği gibi kısmetten ötesi olmuyor. Tabi ki anlatırım. KıRıK'n adı Sonerdir. 82 Mersin/Tarsus doğumlu. Adana'da yaşayan, kendi halinde bir zat. <~OrhaN> ne iş yapar soner <+KıRıK> Eğlence sektörü diyelim. Yeşil sahalara kısa bir ara vermiş olsamda Lunapark'ta çalışmaktayım. <~OrhaN> guzel eglenceli bir işmiş <~OrhaN> keyifli olsa gerek <~OrhaN> ne okudun soner <~OrhaN> nerde okudun <+KıRıK> Dışardan bakınca davulun sesi oldukça hoş <~OrhaN> sende haklısın <~OrhaN> aslında en zor meslek insanları eglendirebilmek <+KıRıK> Çobanoğlu Ticaret Meslek Lisasi / Banka mezunuyum <~OrhaN> adana sanırım <+KıRıK> Evet Adana Seyhan <~OrhaN> kitap okumayı severmisin <~OrhaN> kafamda herkes gibi o kadar çok merak edilenin varki <+KıRıK> Son zamanlarda çok olmamakla birlikte, en sevdiğim aktiviteler arasındadır. <~OrhaN> en son okudugun kitap <~OrhaN> kırmızı baslıklı kız dısında <+KıRıK> Daha önce okumuştum, yineliyorum Baştan Çıkarma Sanatı / Robert Greene <~OrhaN> <+KıRıK> .)) <~OrhaN> neden benden önde oldugunu şimdi daha iyi anladım <+KıRıK> <+KıRıK> O konu tartışılır abi <~OrhaN> soner nasıl biridir <~OrhaN> nelerden hoşlanır <+KıRıK> Dışardan serin ama içerden yanan, Şevkati derin ama sinire kanan. <~OrhaN> yani mechulde kalan <~OrhaN> burcun nedir soner <+KıRıK> İkizler <~OrhaN> hımm <~OrhaN> sanal aleme ne zamandır dahilsin <+KıRıK> Aslında uzan zaman aradan sonra (herkes gibi) ortalama 2 senesi dolmamakla birlikde radikal bir geçmisimde yok. Başladım bıraktım, yeniden dahil oldum. <~OrhaN> seni tekrar buraya çeken ne oldu <+KıRıK> Sosyallikden sıkılmak sanırım. Bu konu için hat değiştirmişliğim bile olmuştur. <~OrhaN> oldukça dalgalı yasamın olmus etkilenmişsin sanırım sanalda <~OrhaN> getirdikleri ile goturduklerini tartacak olursak <+KıRıK> Evet buraların hakkını verebilme mücadelem var .) <~OrhaN> hangisi agır olur <+KıRıK> Kesinlikle getirileri terazide ağır basar. <~OrhaN> soner nasıl hayatı hayal edersin <+KıRıK> Aslında Realist bir insanımdır. Olur ile olmayacak mevzuatlar arasındaki çizgiyi çok aşmam. <~OrhaN> gecmişine donecek olursak ne olmak istemiştin ? <~OrhaN> çocuklugunda <+KıRıK> İlkokul hocama aşıktım. İdolüm denebilir. Kadın'lığın verdiği ince ruhtu sanırım, çok anaçtı. Bu yüzden öğretmenlikti. <~OrhaN> şimdi oldugun yerden memnunmusun <+KıRıK> Aslında olabileceklerimi zaman zaman kapasitesel olarak gözden geçirsemde, genel anlamda memnunum. Ben gölge etme başka ihsan istemem felsefesini güdenlerdenim. <~OrhaN> farklı bir bakıs <~OrhaN> pekala <~OrhaN> sevgi <~OrhaN> sevgiden bahsedecek olursak <~OrhaN> once senin sevgiden anlayısını öğrenmek isterim <+KıRıK> Sevmek.. Kuşu, kelebeği, taşı gibi sanırım soru. Eğer buysa sevebiliyorum. Hatta birisi bunu çok iyi yapabildiğimi söylemişti. <~OrhaN> daha duz sorayım <~OrhaN> sevmek ne demektir <~OrhaN> soneri sormadım <~OrhaN> sonerin sevgiden anladıgı nedir sevgi ne demektir soner için <+KıRıK> O halde şöyle açıklayım. Sevmek alışkın olduğun nefes olmadı mı akciğerinin görev yapmamasıdır. Yaşamak istiyorsan seveceksin. <~OrhaN> bize o anladıgın mantıkla ilk aşkını anlatabilirmisin <~OrhaN> ogretmenin dısında <+KıRıK> Lise 1 Ayşegül. Güzel bir romandı ve bütün okul okuyordu .) Beni sen Ayşegül'ün sevgilisi değilmiydin diye anımsayanlar olmuştur .) Sanırım kız güzeldi ve bende gölgesinden yararlamış oldum bilmeden. <~OrhaN> ne kadar sürdü birlikteliğin <+KıRıK> 1 sene 2 ay kadar .) <~OrhaN> neden ayrıldın <+KıRıK> Yok yok ben ayrılmadım. O jargonel olcak ama kocaya kactı. Sanırım kısmet açıyorum O kalmıştı sınıfta devam etmedi. O arada kaçarak evlendiğini duydum Çok çok sonraları bir karma yaşasada tarafımdan, artık çok geçti. <~OrhaN> soner şimdi ki olgunlugunda kafasında nasıl bir kadın nasıl bir eş ister ? <~OrhaN> yani sana eş olabilecek kadında ne ararsın kriterlerin nelerdir <+KıRıK> Öncelikle konuşabilceğim, paylaşabileceğim, kafa yapısı olarak zeki bir kadın olmalı. Ayrıca kitap okumalı ve adalet onun yaşam felsefesi olmalı. <~OrhaN> kulturlu olmalı diyorsun <+KıRıK> Kesinlikle. <~OrhaN> peki bize biraz tarif edermisin <~OrhaN> ?? <~OrhaN> KıRıK ordamısın <+KıRıK> Soruyu anlamadım abi. <~OrhaN> boy pos fizik onemli degil yani <+KıRıK> Tarif ettim hayalimdekini <+KıRıK> Hemde hiç. <~OrhaN> hımm ben kafa <+KıRıK> <~OrhaN> peki soner <~OrhaN> daha önce yasadıklarında <~OrhaN> kucuk kaçamaklarında <~OrhaN> hiç yalan soyledinmi <~OrhaN> durustce <+KıRıK> Yalan söylemişimdir illaki. Fakat hayati yalanlar değildir. Ama bir keresinde yalan olmasada (sıkıştım) sakladığım olmuştur. Hatta karmasını yaşadığıma inanıyorum. <~OrhaN> peki hiç aldattınmı ? <+KıRıK> Sakladığım mevzu oydu. Evet. Fiziki değildi ama olmuştur. <~OrhaN> hımm <~OrhaN> sana gore kadında yalan soyleyebilirmi <+KıRıK> Çok sık <~OrhaN> o kesindir de yani dogru bulurmusun <~OrhaN> yalan soylemelimi <+KıRıK> Hayır. Bulmuyorum tabiki. Söylememeli (DUYURULUR) <~OrhaN> - <+KıRıK> Yalan söylemişimdir illaki. Fakat hayati yalanlar değildir. Ama bir keresinde yalan olmasada (sıkıştım) sakladığım olmuştur. Hatta karmasını yaşadığıma inanıyorum. <~OrhaN> bunuda duyuralım da okumayanlar varsa <+KıRıK> <~OrhaN> bana ters ama <~OrhaN> ilişkiyi kurtarmak adına yalan olmalı <~OrhaN> fakat ihanetin yalanı olmamalı <~OrhaN> basit kucuk şeyler için olmalı <+KıRıK> Bu yüzden özel bir kişiliksin ve bu yüzden çok seviliyorsun abim. <~OrhaN> bastacısın <~OrhaN> adalet demiştin ben gibi <~OrhaN> bende adaletli davranmaya çalışıyorum sen gibi <+KıRıK> Eyvallah abim. <~OrhaN> soner bu bir gercek ki bu sunucuda en çok sevilenimizsin <~OrhaN> hayranım sana <+KıRıK> Onore oldum abim. Bunu sen söylediysen bu beni arşa çıkarır. Tşk ederim. <~OrhaN> bu anlattıgın kadın figüründe biri şu an hayatında varmı <+KıRıK> Var. Şu anda Kahkaha.aŞk domaini ile, karşılıklı sevgi domainini kalplerimize Footer link eklemekteyiz. <+KıRıK> <~OrhaN> çok teknik oldu <~OrhaN> az açarmısın <+KıRıK> Teknik seviyorum onu <+KıRıK> Tabiki açarım. <~OrhaN> bizde sevgiyi ogrenelim aç <+KıRıK> Hızla hayatlarımıza iki yabancı olarak, dalak için sıradan ama kalp için büyük adımlar attık. Tanıyoruz. Tanıdıkça daha çok alışıyor ve kaynaşıyoruz. <~OrhaN> gelecek vaad eden bir sevgi yasıyormusun ? <+KıRıK> Şu an için bunu söylemek yukarıda bahsettiğimiz yalan olur. Fakat neden olmasın kısmını iyi değerlendiriyoruz. <~OrhaN> insanlar tunelde gördüğü ışığın yönüne dogru koşar <~OrhaN> sen o ışıgı goruyormusun <~OrhaN> degerlendirme aşaması derken.? <+KıRıK> Ben saat takarak zamana yaşamak yerine takmayarak zamanı yaşamayı tercih ediyorum. Bunu çok düşünmedim, sadece keyf alıyorum onunla olmaktan. <+KıRıK> Tanıyoruz birbirimizi abim. <+KıRıK> Henüz. <~OrhaN> inş. daha iyi daha güzele bizide şahit edersiniz <+KıRıK> İnşallah abim. <~OrhaN> soner burada bu kadar buyuk ve guzel bir sunucu yonetmekde ve kendini sevdirmekde <+KıRıK> Kesinlikle. <~OrhaN> ve nasıl bir duygu <~OrhaN> bu arada bizi izleyenlerin merak ettiği varsa ozelimden bana iletebilir <~OrhaN> uygun gorulenler katılımcıya sorulur <+KıRıK> Büyük olmak sevilmekse bu konu beni çok kez onore etmiştir. Sevdiğim insanlarla sevdiğim bir platformda bulunup, burası için bir şeyler yapmak bana çok keyf veriyor. <~OrhaN> bende oyle ve hep yanındayım <+KıRıK> Canımsın abim. <~OrhaN> soner şu an yaptıgın işin dışında başka bir iş yapmak isteseydin kanuni olarak ne iş yapardın <+KıRıK> Tur rehberi olmak isterdim. <~OrhaN> en son yaptıgından dolayı seninle gurur duyuyorum dediğin oldumu <~OrhaN> kimdir ? <~OrhaN> ben dışında <+KıRıK> Eniştem oldu. <~OrhaN> kulturden kitaptan bahsettik <~OrhaN> peki bir okul yaptıracak olsaydın adını ne koyardın ? <+KıRıK> Kemalistler ilkokulu olurdu. Sanırım ağacı yaş iken çok eğemedimiz dönemlerdeyiz bu şart oldu .) <~OrhaN> koca bir çınardır Mustafa Kemal ATATÜRK ne egilir ne bükülür her zaman dimdik ve ebedidir <~OrhaN> görüşüne saygı duydum <~OrhaN> peki soner herkes gibi senin bir adın vardır <~OrhaN> lisedeki takma adın neydi <+KıRıK> CiNO <+KıRıK> Gülümsedim <~OrhaN> hep gulumseyesin inş. <+KıRıK> Cümlemiz inşallah. <~OrhaN> Ulaşamadığın biri ile tanışıp sohbet etme olanağın olsaydı bu kim olurdu? Ondan neler öğrenmek isterdin? <+KıRıK> Müthiş soru. Irvin Yalom'la terapi yapmak isterdim. <+KıRıK> İhtiyacım var <~OrhaN> çokmu karısık bir yasantı içinde hissediyorsun kendini <+KıRıK> Kimin ki sıradan ki. Herkezin hayatı roman. Ben Yalom'un iyi bir okur olduğuna inanıyorum. Sanırım okunup üflenmem lazım <~OrhaN> dogru yerdesin <~OrhaN> Hiçkimsenin göremediği bir özelliğin var mı? Varsa neden bugüne kadar gizli kaldı? <+KıRıK> Ben duygusalım. Genel anlamda duygularını sal'mış birisi olarak görünsemde öleyim. <~OrhaN> Seni en çok ne kızdırıyor? Bu kızgınlıkla baş edebiliyor musun? Edemiyorsan, neden? <+KıRıK> Nankörlük )) Edebilenin ayaklarını bir erkek geyşa kıvamında yıkarım, kurularım Fazla ağır geliyor, başkalarından başka şekillerde dinlemek. <~OrhaN> Seni benzer yaştaki, benzer işi yapan, benzer konumdaki kişilerden farklı kılan ne var? <+KıRıK> Çok sıradanım. Ama gözlemlerim olabilir. <+KıRıK> İyi gözlemciyim. <~OrhaN> Hangi filmdeki hangi karakterin hayatının senin hayatın olmasını isterdin? <+KıRıK> Kaybedenler Kulübü / Nejat İşler <+KıRıK> ) <~OrhaN> Bir film yapmaya karar versen adı ve konusu ne olurdu? <+KıRıK> Simülatif Özgürlük <+KıRıK> Bunun makalesini yazacağım <~OrhaN> 82 yılından bu yana yasadıgın en büyük acıyı paylaşmak istermisin? <~OrhaN> cevap vermesende olur <+KıRıK> Evet ablamı kaybettim. <~OrhaN> allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun <+KıRıK> Amin abim. Allah razı olsun. <~OrhaN> soner dogdugun günden günümüze yasadıgın en mutlu olayı anlatırmısın ? <+KıRıK> Bir doğum günü sürprizi. Abim, yengem, yiğenlerim iş yerimde bir kutlama hazırlamışlardı. <~OrhaN> boylesine kucuk şeylerle büyük mutluluklar yaşayabiliyorum diyorsun <+KıRıK> Evet çok büyük beklentilerim yok sanırım. <~OrhaN> soner ıssız bir adaya düşsen yanına alacagın şey nolurdu (canlı hariç) <~OrhaN> 3 şey <+KıRıK> * Yarım kalan kitabım. <+KıRıK> * Hayatımdaki kadın <~OrhaN> kadını cansızmı gördün <+KıRıK> Pardon kacırmısım <~OrhaN> kim istemez <~OrhaN> ama soru o degil <+KıRıK> * Bitmeyecek Rakı (meze malzemesi yanında) <~OrhaN> kitap rakı ve ? <+KıRıK> * Yemek adına çokca stok .)) <~OrhaN> yemek dedin aklıma geldi <~OrhaN> yasamak içinmi yemeli <~OrhaN> yemek içinmi yasamalı <+KıRıK> Bağlantılı ama genel anlamda yaşamak için yiyyorum. <~OrhaN> güzel <~OrhaN> peki soner bize seni merak edenlerin önünde <~OrhaN> durustce 3 itirafda bulunurmusun <+KıRıK> Tabi. Oraya geldik yani <~OrhaN> evden portakal çaldıgın dısında olsun <+KıRıK> * Büyümeyi kabullenemiyorum. Yaşlanmayı yakıştıramıyorum kendime ve korkuyorum. Bu nedenle yaşımın olgunluğunu taşıyamadığımı düşünüyorum. <~OrhaN> hemen naçizane cevabımı vereyim <~OrhaN> ben yasın verdiği olgunluga vs katılmıyorum <~OrhaN> insan his ettiği yasta olmalı ve mantık yası daha önemlidir <~OrhaN> çunku cahil yasarkende ölüdür <~OrhaN> alim ise ölse bile yaşar diyenlerdenim <+KıRıK> * Burdan Şadi Amca'ya sesleniyorum. Penceresine uzaktan taş atıp kıran, kaçan bendim. Yapana ettiği küfürleri iade ediyorum. (Topumuzu Patlatmayacaktı ) <~OrhaN> sende camını kırmayacakdın <~OrhaN> 3. <+KıRıK> * Ece'yi aldattım. Göremese de özür diliyorum. <~OrhaN> işte büyüklük bu <+KıRıK> Eyvallah abim. <~OrhaN> 1. ihanetini itiraf edebilmek <~OrhaN> 2. özür dileyebilmek <~OrhaN> peki şimdi sana soz versem ve sen içinden geleni anlatacak olursan son olarak ne soylemek istersin <~OrhaN> hayat guzel yasamaya devam edelim die kesme <~OrhaN> edebi felsefi konusma <~OrhaN> soneri dinleyelim <+KıRıK> Hayatımdaki kadın. Lütfen tanımaya başladığım çizginin dışına çıkma. Bunu söylemek istedim sanırım mesajı almıştır <~OrhaN> kadına degil izleyenlere konus soner <+KıRıK> Olaya kör bakmıyorsa izleyenler arasında abim <~OrhaN> soner bize ne soylemek istersin <~OrhaN> daha duz olsun <~OrhaN> ben kadın degilim belirteyim <+KıRıK> Sanal kaybettirdimi kazandırdı mı ? Sorusuna cevap olsun. Sizleri tanımak, bazı reel arkadaslarımı tanımaktan çok daha geçerli!. Sizleri çok seviyorum abim. <~OrhaN> bil mukabil <~OrhaN> soner katılımından ve katkından dolayı çok teşekkür ediyorum <~OrhaN> iyiki tanıdım iyiki varsın <~OrhaN> çok keyifli oldu konusmamız <~OrhaN> eger hazır isen <+KıRıK> Ben teşekkür ederim abim. Hem bu güzel söyleşi, hemde hayatımdaki şahikayi yerin için. İyi ki varsın. <~OrhaN> şimdi izleyenleri soru yorum ve önerisi için konusmaya açacam izninle <~OrhaN> arkadaslar sorusu veya yorumu olan varsa buyursun ? <+KahKaha> OrhaN Bey, emeğinize sağlık. KıRıK, çok keyifliydi. <~OrhaN> tşekkür ederim <+KıRıK> Teşekkür ederim KahKaha benim için de öyleydi. <+KahKaha> Benim bir çok sorum var da bir tanesini soracağım sadece <+KahKaha> Soner, hem aşka aşık olup hem de buralardaki en şeffaf adam olmak seni hiç korkutmuyor mu? Bu konuda duygusal ama cesur da birisin. Kalbini korumayı nasıl başarıyorsun? <~OrhaN> soru sanaydı soner bey ? <~OrhaN> bana degil sanırım KahKaha hanım dogrumu ? <+KahKaha> Doğru, zor mu sordum acaba <+KıRıK> Onore eden bir yakıştırma daha. Öncelikle teşekkür ederim, öğle yansıtabildimse ne mutlu. Doğal bir insanım. Hayatı gelişine yaşıyorum, hesap makinem yok. (calculator ) Kalbim şu aralar bende olmadığı, bir emanet severin avuççlarında olduğundan dolayıdır ki, iyi korunuyor <~OrhaN> keşke bende kadın olsaydım diyesim geldi <~OrhaN> bu nasıl bir mısra <+KıRıK> ) <~OrhaN> gonulleri fethediyor <+KahKaha> Ustaca bir cevap oldu <+KahKaha> Teşekkür ederim <+KıRıK> Rica ederim. <~OrhaN> su desem bana has 2 oo demesinden çekinir oldum <~OrhaN> girme şu moleküllere <~OrhaN> yalın anlaşılır <+KıRıK> <~OrhaN> tşkler arkadaslar <+KıRıK> Rica ederim abim. Yüreğine sağlık. <Karizma> KıRıK kardeşim, OrhaN abim Emeğinize Sağlık Tşk Ederiz <Karizma> KıRıK Kardeşim Böylece Bilinmeyen yönlerinide öğrenmiş olduk Çok Keyif Aldım.. <~OrhaN> çok teşekkürler soner iyiki varsın..! <SiyahLi> KıRıK orhan abi güzel yüreğinize sağlık canlar <~OrhaN> tşkler Karizma can sagolasın <+KıRıK> Karizma ben tşk ederim kardeşim. <~OrhaN> sagolasın SiyahLi kardeşim izlediğiniz için ben teşekkür ediyorum hepinize <+KıRıK> SiyahLi tşk ederim canom. <+Elif> Guzel roportajdi cinoo abiiik izleedikce keyiflendim <+Elif> <+KıRıK> Teşekkür ederim abim Elif. Bende keyf aldım .)
________________ HatırLanacak Bir HAYAT YaşarSan ÖLÜMSÜZ oLurSun...
Konu Karizma tarafından (31 Ağustos 2020 Saat 10:06 ) değiştirilmiştir..
|