Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Ekim 2024, 23:41   #1
eLfida
Ponçik Hanım
eLfida - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Kahramanmaraş'ta hastane çalışanlarını tüfekle rehin aldı

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Hastane çalışanlarını pompalı tüfekle rehin alan kadın, büyük paniğe neden olurken, polis ekiplerince kısa sürede yakalandı.

Kahramanmaraş Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde B.G. (45) isimli bir kadın, elinde pompalı tüfekle hastaneye girerek ortalığı karıştırdı. Bir süre bağırarak hastane çalışanlarını rehin alan kadın, çevresindekilere tehditler savurdu.

POLİS KADINI SAKİNLEŞTİRİP YAKALADI

Olay, paniğe yol açarken, hastane çalışanlarından biri yaşananları cep telefonu kamerasıyla kaydetti. İhbar üzerine hızla harekete geçen polis ekipleri, kadını sakinleştirip elindeki tüfeği alarak etkisiz hale getirdi.

"KENDİMİ ÖLDÜRTMEK İÇİN YAPTIM"

Kadın gözaltına alınırken, ilk ifadesinde intihar etmek istediğini fakat başaramadığı için kendini öldürtmek amacıyla bu eylemi gerçekleştirdiğini söylediği öğrenildi. Polis ekiplerinin olayla ilgili incelemeleri devam ediyor.


Kaynak: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________