| İçeriği Görebilmeniz için Üye olmalı / Giriş Yapmalısınız..! | | Harika bir paylaşım, kaç milyon insan var ülede arkadaş arayan
Benim de var öyle bir anım dört sene önce random bi kanala random bi nikle girdim genelde admin bi abla vardı herkese hosgeldin balım petegim bocegım balım cok mutlu ol falan samimi seyler diyordu ona o gün özeline pat diye gidip neyim varsa anlattım bir hafta boyunca ne gelisme olduysa anlattım okonu uzerine. İnsan ne tuhaf bazen oyle bi psikolojiye giriyor ki tanıdık kimseyle konuşmak anlatmak olayın yakın çevrede reelde bilinen insanlarca konusulmasını bilinmesini isyemiyor, yazıyor olayları bastan sona ayrıca yabancı insanların verdiği teselliler de daha tatmin edicidi
Ne kadar acı ya çok var ki öyle
Benim çalıştığım bir lisede rehberlik öğretmeni olduğum sınıfta tacize uğrayan bir kız vardı eski okul öğretmeni tarafından. Kız ağlıyordu durmadan lavabodan çıkarken gördüm kızı ağlıyor filan, yanıma çağırdım anlattı mevzuyu eski öğretmeni bir gün okuldan alırken taciz etmiş şok içinde kaldım çok yalvardı kimseye aileme söylemeyin diye filan ama çocuğun adresi telefonu pkulu o şahısta olduğu için ben de mecburen diğer hocalar eşliğinde polise ihbar etmek zorunda kaldım.
Kız bana öyle öfkeyle bakıyodu ki başlafda polisi aradım diye ailesi duyacak diye , utanıyor çünkü başına gelen olaydan doğal olarak..
Sonra ailesinin bu kotu olaydan kendisini sorumlu suclu cıkarmadıgını ogrenince hatta ailesinin adamın gerekli sucu alması için verdiği çabayı gorunca benle de arasını duzeltti hala da gorusuruz boyle benim için kötü bir anı paylasmak istedim)
Emeğine sağlık iyiyimişin sem de mesajların çok güzelmiş yerinde cesaret verici ve tatmin edici.. acaba kız paylasmıs mıdır ailesi ile...
Hesabın kapanması çok şaşırtıcı ya
________________ yildizlar da neymis gozlerin varken? |