Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Ekim 2024, 14:44   #29
aL-yazmaLi
🧿
aL-yazmaLi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Sean Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu güzel röportaj için @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'ya ve Sohbetdesin.com ekibine teşekkür ederim. Emeğinize saygı duyuyor ve başarılarınızın daim olmasını diliyorum. Sohbetdesin.com'daki dostane ortam ve özveri daim olur inşallah. Yıllardır bu alemde olan biri olarak, bu tür platformların insanların hayatına dokunduğunu görmek beni mutlu ediyor. Umarım daha nice güzel sohbetlere vesile olursunuz.

Sean, güzeL yorumun icin ben tesekkür ederim

Alıntı:
BuKLe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Asıl ben teşekkür ederim can seninle çalışmak çok keyifliydi. Sohbetdesin.com ekibine emeklerinden ötürü tekrar tebrik ederim... özellikle bu çalışma ayrı bir keyif verdi emeğine sağlık bu yorumu yapmazsam içimde ukde kalacak ( yoksa siz Asosy(e) lleştiremediklerimizdensiniz (((: bu sözümü yalnız ikimiz anladık sevgiyle kal lütfen
yoksa siz Asosy(e) :))) okurken biLe kahkaha attim :))) hic girmeyim ben bu konunLara yoksa hic cikamayiz :)) BuKLe iyiki varsin cok sagoL

Alıntı:
Brittle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm nefis bir çalışma olmuş, harika bir röportaj yapmışsınız.. Emeklerine sağlık canım

Sohbedesin ailesine de başarıların devamını diliyorum, umarım çizgileirni bozmadan bu şekilde devam ederler..

Brittle okuyan yüregine sagLik :)) cok tesekkür ederim

🐞🍀
hiçbir şey için geç değil
ve .....
geç değil bir şey için
hiçbir şey 🐞🍀