29 Ağustos 2020, 21:34
|
#19 |
| | | İçeriği Görebilmeniz için Üye olmalı / Giriş Yapmalısınız..! | | Alıntı: Xr Nickli Üyeden Alıntı
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
seviliyorsun kankacım, yıllardan beri süregelen dostluğumuz her zaman bâki kalacak. Hayatında da başarılar dilerim ve bize bu güzel röportajı okumamıza vesile olan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
arkadaşıma da teşekkür ederim. | Teşekkür ederim Arkadaşım sağolasın. Alıntı: LaviNia Nickli Üyeden Alıntı
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
cım teşekkür ediyorum sağolasın Alıntı: Rima Nickli Üyeden Alıntı
Bana emeği büyüktür asla unutmam sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
hocam başarılarınız devamını dilerim. Bir zamanlar sizinle çalışmış olmak, sizin ile aynı ekipte yer almış olmak benim için büyük şans.
Çok güzel bir röportaj olmuş emeğine sağlık sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
hanımcığım. | @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
teşekkür ediyorum, güzel yorumun için. Alıntı: Allecra Nickli Üyeden Alıntı
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
cım sağolasın keyif aldıysanız ne mutlu Alıntı: Ankara Nickli Üyeden Alıntı
Güzel Çalışma Olmus Röportajınız Süper Olmus. Basarılarınızın Devamını Dilerim | Teşekkür ederiz @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Alıntı: DişiPars Nickli Üyeden Alıntı
| Teşekkür ederiz @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
;gul Alıntı: Nevra Nickli Üyeden Alıntı
Harika bir röportaj olmuş dört gözle bekliyordum diyebilirim. Emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
;heart
Çok farklı bir kişiliği var @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
hocamın. Ekip ruhu olarak çok disiplinli, hiyerarşi yapısını göz ardı etmeyen biridir. İyisiyle, kötüsüyle her türlü olayı yaşadım. Ben TrSohbet Help Kadrosuna girerken aile temelini göz önüne aldım. Bir ailede tartışmalar olabilir, kızgınlıklar, küskünlükler. Ama dışarıdan bir zarar geleceğini hissettiğinde ne olursa olsun korur kollarsın. Evet sinirli tarafı çok korkutucudur fakat şevkati ve merhameti de bir o kadar geniş. Help sınırları içerisinde hocadır, sınır dışarısında o merhamete layıksan abindir.
- Başarılarının devamını dilerim. | Teşekkür ederiz @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
cım sağolasın. |
|
| |