Alıntı:
isyankar Nickli Üyeden Alıntı
Aslında Seni Atan Ben Değilim ama Sen Gibi 2 Yüzlü insan Misafir olmasın bize saol sunucu sahibisin diye burda ne isin var diye yasaklayan siz adrenalin ile simdi burda ayakmı yapıyorsunuz misafir ayagına siz once aynada kendinize bakın sonra gelinde bana bize burda misafir ayakları yapın gevsek gevsek konusma madem sunucu sahiplerini yasakliyorsunuz bende yasaklarsam veya yasakladıysam neden zorunuza gitti camii imami ve cemaatin pavyon meselesine döndü senin iş :) |
Birincisi bak halen benim yapmadığım yasaklamadığım şeyi burada ben yapmışım gibi anlatıyorsun benim bağlı bulunduğum site bana ait değil ben oranın webcisiyim önce bunu aklının bir köşesine yaz . İkincisi ben sizin gibi ağzıma gevşek miş yok gevşek değilmiş gibi kelimeler alıp sana cevap vererek konuşmam seviyemi düşürmem gerçi cevap vererek polemiğe girerek maalesef düşürüyorum …. Üçüncüsü ben kimseye ayak bacak yapmam ben kimseyi yasaklamadım bu zamana kadar ve kendimi yasaklatacak bir şey de yapmadım hiç bir zaman . Benim sevmediğim bir şeyi başkasına yapmam . Benim bir sunucum yoktur sahibi olduğum bir mekan yoktur bunu cümle alem bilir . Benim zoruma giden bir şey yok sadece girme gelme dediğiniz an zaten girmem . İş sunucuya girme mevzusu olsa merak etme bir çok program üzerinden giriş yapardım . Neyse sen istediğin şeyi istediğin şekilde söylemeye devam et dediğim gibi sizi de bilen biliyor benide bilen biliyor ayrıca kimin iki yüzlü olduğunu burada cümle alem biliyor merak etme . Hadi sana iyi eğlenceler cevabını yaz buraya merak etme cevap almayacaksın bundan sonra o seviyelere inmem saygılar ….