Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Ağustos 2020, 17:06   #1
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart 2020 Sonbahar Oje Trendleri

Oje biz kadınların neredeyse, olmazsa Olmazlarımızdan artık. Her kıyafete uygun, oje ve tarzınıza uygun renkleri sürmek artık baya zor çünkü her yeni gün yeni oje trendleri çıkıyor işte şimdi ise 2020 sonbahar oje trendlerini sizlerle buluşturduk..




Grinin tonları..

Islak çimento gibi görünen açık griden, bulutlu bir gökyüzünü andıran orta tonlu griye kadar, bu sonbahara uygun renk ailesinde herkes için bir şeyler var. Tüm sezon boyunca bu spektrumda yukarı ve aşağı hareket edeceğiz



Fildişi..

Bu klasik yumuşak fildişi ile tüm yaz giydiğiniz parlak beyazları tonlayabilirsiniz. Daha fazla kat ekleyerek opak bir yüzey elde edin ve ellerinizi kışa hazırlayın.



Kiremit rengi..

Bu muhteşem ve karmaşık kırmızı, nihai sonbahar renk paletini oluşturan tüm tonları kahverengi, turuncu ve hatta sarı ipuçlarıyla çağrıştırır. Değişen yaprakların rengi ile tırnaklarınızı koordine etmek için mükemmel bir renk tonu.



Matcha yeşili.

Bu nötrleştirilmiş deniz köpüğü rengi, hem yazın hem kışın kullanılabilir. Romantik ve sakin bu ton; modunuzu yansıtmanızda size yardımcı olacak.



Sıcak kestane.

Sonbaharda hava soğudukça kendinizi latte'ye uzanırken bulursanız, o köpüklü içecek ile bu tırnak rengi arasındaki benzerliği fark edebilirsiniz. Ortalama bejinizden biraz daha sıcak, ancak kahverengi olarak kabul edilemeyecek kadar hafif bir ton. Bu mükemmel ton, derin bej ve açık kahverenginin kesiştiği noktada duruyor.
________________

~ E & B ~