Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Eylül 2024, 14:13   #1
Zenia
Zamanın izleri kalır...
Zenia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Ekipleri Kırtasiye Malzemelerinde Fiyat Denetimi Yapıyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Ekipleri Kırtasiye Malzemelerinde Fiyat Denetimi Yapıyor
Yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, kırtasiye malzemeleri ve okul alışverişlerinde fiyat etiketlerini denetlemeye devam ediyor. Tüketicilerin mağduriyetinin önüne geçmek amacıyla yapılan denetimlerde, fahiş fiyat artışı yapanlara tutanak tutuluyor.

Yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte vatandaşlar; kırtasiye malzemesi ve okul alışverişine başladı. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri de tüketici haklarını korumak adına kırtasiye malzemesi ve okul alışverişlerinin yapıldığı; alışveriş merkezi, zincir market ve kırtasiyelerde fiyat etiketlerini denetlemeye devam ediyor.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, okulların açılmasıyla birlikte vatandaşların artan kırtasiye malzemeleri ihtiyacını göz önünde bulundurarak fahiş fiyat artışını engellemek amacıyla denetimlerini sıklaştırdı. Tüketicilerin ekonomik çıkarlarının korunması ve mağduriyetlerinin önüne geçilmesi için Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, okul alışverişlerinin yapıldığı; alışveriş merkezi, zincir market ve kırtasiyelerde fiyat etiketlerini denetlemeye devam ediyor.

Kaynak:[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]