06 Eylül 2024, 21:17
|
#6 |
| | | İçeriği Görebilmeniz için Üye olmalı / Giriş Yapmalısınız..! | | Alıntı: aL-yazmaLi Nickli Üyeden Alıntı
insan cok iyi tanidigi ve deger verdigi birini bu kadar objektif suna biLmesi
ayri bir kabiLiyetini göstermis oLdun.
Seni cani gönüLden tebrik ediyorum. DiLedigin gibi bir röportaj oLmus,
gidisati haydi bi rampaLi oLmasina ragmen her ikinizde profesyoneL bir ortak
caLisma cikartmissiniz
unutuLmaz aniLariniza bir ani daha katmis oLdunuz
dostLugunuzun okadar güzeLki her iki tarafin nazi geciyor , hayran kaLdim szi izLerken :)) @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] tebrikLer @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] canLi performansLarin ve yayinLarini dinLemeyen arkadasLara burada tadimLik
oLmus ve umarim bi cok yayininda dkarsiLasirsiniz @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] seninde emegine sagLik , yine karsindaki insanin ruhunu yansita biLmissin  |
Bu güzel yorumun için çok teşekkür ederim, gerçekten çok mutlu oldum. Birlikte çalışmanın her zaman özel bir yanı var ve senin desteğinle ortaya daha da güzel iş çıktı. Bu süreçte arkadaşlığımızın değerini görmek ve birbirimizi anlamak büyük bir şans. Umarım daha nice projelerde bir araya geliriz ve birlikte güzel anılar biriktiririz.
________________ Üslup muhattaba göre şekil alır . |
|
| |