06 Eylül 2024, 12:30
|
#6 |
🧿 | | İçeriği Görebilmeniz için Üye olmalı / Giriş Yapmalısınız..! | | Alıntı: SonsuZ Nickli Üyeden Alıntı
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
herşey çok güzel olmuş emeğine sağlık canım SonsuZ tüm emekLerin icin tüm sabrin icin :))) koocaman tesekkür ederim, DestekLerini esirgemedigin icin ayri bir  @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
ve Sebebimsin.net ailesine başarılar diliyorum | Alıntı: BuKLe Nickli Üyeden Alıntı
Asıl senin emeğine sağlık can çok güzel ve özenli olduğun için tebrik ederim 🌸
benimLe ayni heyecani yasadigin ve yanimda oLdugun icin bu sürecte gercekten cok sansLiyim iyiki varsin 
SebebimSin.net ailesi (ekibine) başarılar dilerim yeniden | Alıntı: anlatilmaz Nickli Üyeden Alıntı
Röportajı zevkle okudum aynı şeyi bana da söylüyorlar çok sert bakıyorsun korktum diyen çok kişi gördüm özelikle bayan dj )şiir seven olarak şiir sevmeniz güzel.siir okuyan dj bulmak zor. 2017 2024 7 sene kolay kolay sunucular kalmıyor çoğu kapanıyor.tek demoinle başarmak kolay değil.sebebimsin.com arada sırada olsa ziyarete gidiyorum çok başarılı buldum sunucular arasında.dj arıyorsan zemheri Boomerang ve aborjin show)) anladın sen zemheri,)) |
Umarim yeniden bir araya geLip güzeL zaman gecirirsiniz , yorumunuz icin cok tesekkür ederim
Alıntı: Brittle Nickli Üyeden Alıntı
aL-yazmaLi mm çok güzel sohbet tadında bir röportaj olmuş, keyifle okudum.. Emeğine , yüreğine sağlık canım, çok detaylı ve titiz bir çalışma olmuş
Senin yorumunu heyecanLa bekLiyordum :)) yaaaa sen keyif aLdiysan tamam nokta  
SebebimSin.net ailesine başarılar diliyorum | Alıntı: Gururum Nickli Üyeden Alıntı
|
Gururum :)) cok ama cok tesekkür ederim :))
Alıntı: MarjinaL Nickli Üyeden Alıntı
|
MarjinaL :) senden yorum aLmak ve begenmen benim icin ayri bir arti aLmis gibi oLdum cok tesekkür ederim
geç değil bir şey için
hiçbir şey 🐞🍀 |
|
| |