Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Eylül 2024, 12:30   #6
aL-yazmaLi
🧿
aL-yazmaLi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
SonsuZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] herşey çok güzel olmuş emeğine sağlık canım

SonsuZ tüm emekLerin icin tüm sabrin icin :))) koocaman tesekkür ederim, DestekLerini esirgemedigin icin ayri bir

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve Sebebimsin.net ailesine başarılar diliyorum
Alıntı:
BuKLe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Asıl senin emeğine sağlık can çok güzel ve özenli olduğun için tebrik ederim 🌸

benimLe ayni heyecani yasadigin ve yanimda oLdugun icin bu sürecte gercekten cok sansLiyim iyiki varsin

SebebimSin.net ailesi (ekibine) başarılar dilerim yeniden

Alıntı:
anlatilmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Röportajı zevkle okudum aynı şeyi bana da söylüyorlar çok sert bakıyorsun korktum diyen çok kişi gördüm özelikle bayan dj )şiir seven olarak şiir sevmeniz güzel.siir okuyan dj bulmak zor. 2017 2024 7 sene kolay kolay sunucular kalmıyor çoğu kapanıyor.tek demoinle başarmak kolay değil.sebebimsin.com arada sırada olsa ziyarete gidiyorum çok başarılı buldum sunucular arasında.dj arıyorsan zemheri Boomerang ve aborjin show)) anladın sen zemheri,))

Umarim yeniden bir araya geLip güzeL zaman gecirirsiniz , yorumunuz icin cok tesekkür ederim

Alıntı:
Brittle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
aL-yazmaLi mm çok güzel sohbet tadında bir röportaj olmuş, keyifle okudum.. Emeğine , yüreğine sağlık canım, çok detaylı ve titiz bir çalışma olmuş

Senin yorumunu heyecanLa bekLiyordum :)) yaaaa sen keyif aLdiysan tamam nokta

SebebimSin.net ailesine başarılar diliyorum
Alıntı:
Gururum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@aL-yazmaLi Emeklerine sağlık, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] sizlerede başarılar.

Gururum :)) cok ama cok tesekkür ederim :))

Alıntı:
MarjinaL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sebebimsin Ailesine Tekrar Başarılar Dilerim.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Emeğine Sağlık Güzel Çalışma Olmuş.

MarjinaL :) senden yorum aLmak ve begenmen benim icin ayri bir arti aLmis gibi oLdum cok tesekkür ederim

🐞🍀
hiçbir şey için geç değil
ve .....
geç değil bir şey için
hiçbir şey 🐞🍀