Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Eylül 2024, 10:48   #4
Sean
Özel Üye
Sean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Derya-ela Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] cok guzel bir reportaj olmuş sevdigin bir dostunla dahada keyifli olmuştur eminimki emegine yuregine saglik 👏👏

Her zaman yanımda olduğun ve yazdığım ,çizdiğim her konuda severek okuduğun için çok teşekkür ederim. Senin desteğin benim için çok kıymetli ve her zaman motivasyon kaynağım oldu Dostum benim gerçekten çok minnettarım.

Alıntı:
ALFAROMEX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sean ve Tahata, öncelikle röportajınız çok güzel, ve bilgilendirici olmuş Ayrıca ilk defa dinlediğim Tahta nın sesi ve okuyuşu çok naif, bir o kadar güzel . Ağzına sağlık
Emeğinize sağlık
kısa sürede güzel arkadaşlık kurduk güzel görüşlerin için teşekkür ederim . Keyifli forumlar arkadaşım : ))

Alıntı:
Jayus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yaa cancağızlarım benim, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] abişim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] kankicim çok samimi soluksuz okuduğum bir röportaj olmuş ikinizin de emeğine sağlık canlarım.

Ferişş kücük gız seni , güzel görüşün için teşekkür ederim biz bir şarkıyı hak ettik kel alaka bir zamanda müziğini dinlemek isteriz kulaklarımız kanasa da susturmayacağız çünkü sen değerli minnaksın bizim için : ))

Alıntı:
Raina Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok iyi bir röportaj olmuş farklı ve yenilikçi hayatlarınızda başarılar dilerim...

Teşekkür ederim görüşlerin için . Keyifli forumlar dilerim

Alıntı:
ZaLim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yüreğinize sağlık arkadaşlar, çok kaliteli bir röportaj yapmışsınız.
Teşekkür ederim görüşleriniz için . Keyifli forumlar dilerim

Alıntı:
bliss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hahahs taktacığımın nasıl nezaketle, özenle sorunlara yanıt verdiğini
düşündükçe aşırı gülüyorumsjfhfgsg
çok keyifli olmuş canlarım çabanıza emeğinize sağlık
çokça sevgilerr
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
@Bliss Tahta konusunda en net anlayanlardan biri de sen olabilirsin nasıl darlandığımı boğulmak istediğimi ama bugüne şükür kavuşturana dediğim anları yaşıyorum güzel görüşlerin için teşekkür ederim iyi ki varsın güzel insan hangi aylarda senle olacağımızı unutma kırmızı koltuk seni bekliyor :d fi tarihinde mi yapılmış onuda çözmem gerekiyor

Üslup muhattaba göre şekil alır
.