Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Eylül 2024, 09:39   #2
Sean
Özel Üye
Sean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
SonsuZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] çok samimi çok eğlenceli bi iş çıkarmışsınız okurken çok keyif aldım @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu yolla da seni tanıma şansımız oldu çok hoş @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] sunum harika olmuş hele röportaj arkası paylaşım efsane hem merakla okudum hem güldüm @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] da az darlanmamış röportajdan : Burdan öğrenmiş olduk ki @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] sıkıya gelemiyor:

Gerçekten çok emek verilmiş harika bir sunum olmuş @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] çok teşekkürler paylaşım için ikinizin de emeğine yüreğine sağlık

Güzel yorumların için çok teşekkürler dostum . @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile birlikte bu işi yaparken keyif aldık(ben daha çok aldım) , senin de beğenmen bizi çok mutlu etti. Desteklerin için teşekkürler :))

Alıntı:
BuKLe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Emeğinize sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] çok samimi bir röportaj olmuş
Sizi tanıdığımıza çok mutlu olduk sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] (:

öncelikle şıp diye anlayıp görsel konusunda tam istediğim gibi yansıtman hoşumuza gitti emeklerine sağlık görüşleriniz için teşekkürler keyifli forumlar dilerim

Alıntı:
Kural Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kişilik olarak cok tanımadığımız ama aynı ortamda olupta lafladığımız kişilerin kendilerine yöneltilen özel ve genel sorulara verdiği cevaplar dizileri... adına röpörtaj denmesi tesadüf olmasa gerek :) iki samimi arkadasın dahi belki bilmediklerini öğrenmesine vesile bu yazıları okumak keyfli oldu. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] cıma dair dinlediğim yayınları ve güzel sesi dışında bikac not daha eklenmiş oldu bilgilerime teşekkürler sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Yorumun için çok teşekkürler : )) samimi bir gülüş attım @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] dikkatini çekerim anladın sen :p Gerçekten de röportajlar ve sohbetler, birbirimizi daha yakından tanımamıza yardımcı oluyor. Seninle paylaştığım bilgiler ve yayınlar hakkında aldığım geri dönüşler beni mutlu etti . Keyifli bir süreçti, umarım daha birçok güzel sohbette buluşuruz

Alıntı:
Kardelen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Gayet keyifli emeğinize sağlık
Görüşleriniz için teşekkür ederim . Keyifli forumlar

Alıntı:
YiLDiZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Emeğinize sağlık olsn

Teşekkür ederim

Üslup muhattaba göre şekil alır
.