06 Eylül 2024, 09:39
|
#2 |
| | | İçeriği Görebilmeniz için Üye olmalı / Giriş Yapmalısınız..! | | Alıntı: SonsuZ Nickli Üyeden Alıntı
| Güzel yorumların için çok teşekkürler dostum . @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
ile birlikte bu işi yaparken keyif aldık(ben daha çok aldım) , senin de beğenmen bizi çok mutlu etti. Desteklerin için teşekkürler :)) Alıntı: BuKLe Nickli Üyeden Alıntı
|
öncelikle şıp diye anlayıp görsel konusunda tam istediğim gibi yansıtman hoşumuza gitti emeklerine sağlık görüşleriniz için teşekkürler keyifli forumlar dilerim Alıntı: Kural Nickli Üyeden Alıntı
kişilik olarak cok tanımadığımız ama aynı ortamda olupta lafladığımız kişilerin kendilerine yöneltilen özel ve genel sorulara verdiği cevaplar dizileri... adına röpörtaj denmesi tesadüf olmasa gerek :) iki samimi arkadasın dahi belki bilmediklerini öğrenmesine vesile bu yazıları okumak keyfli oldu. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
cıma dair dinlediğim yayınları ve güzel sesi dışında bikac not daha eklenmiş oldu bilgilerime teşekkürler sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]   | Yorumun için çok teşekkürler : )) samimi bir gülüş attım @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
dikkatini çekerim anladın sen :p Gerçekten de röportajlar ve sohbetler, birbirimizi daha yakından tanımamıza yardımcı oluyor. Seninle paylaştığım bilgiler ve yayınlar hakkında aldığım geri dönüşler beni mutlu etti . Keyifli bir süreçti, umarım daha birçok güzel sohbette buluşuruz Alıntı: Kardelen Nickli Üyeden Alıntı
Gayet keyifli emeğinize sağlık  | Görüşleriniz için teşekkür ederim . Keyifli forumlar Alıntı: YiLDiZ Nickli Üyeden Alıntı
Emeğinize sağlık olsn | Teşekkür ederim
________________ Üslup muhattaba göre şekil alır . |
|
| |